Planes para el 16 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual

15 febrero 2022 17:12 | Actualizado a 16 febrero 2022 10:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona 
Marxa de la solidaritat
09.00 h. Camp de Mart

Marxa de la Solidaritat de Mans Unides, una iniciativa solidària adreçada als joves que s’ha anat realitzant any rere any fins a arribar a la seva 27a edició.

Club per emportar
10.00 h. Biblioteca de Torreforta

El Club de lectura infantil, en format per emportar a casa, aquest mes ve disfressat de Carnaval!

Cicle Llegim el Patrimoni
19.00 h. Tinglado 4, Moll de Costa

Inici del club de lectura, organitzat pel MNAT, la Biblioteca Pública de Tarragona i el taller de Lectura de l’ONCE, amb la presentació de la novel·la A Bàrcino, de la mà de la seva autora, Maria Carme Roca. La sessió es pot fer presencialment o a través de la plataforma Zoom. Cal reserva prèvia a www.mnat.cat/activitats

‘Diccionari biogràfic de l’Estat Català’
19.00 h. Tinglado 4, Moll de Costa

Presentació del Diccionari de Fermí Rubiralta i Tomàs Callau. Intervindran Josep-Lluís Carod-Rovira i Jaume Renyer, historiadors. Zacarías Henar Moros, president d’Òmnium tarragonès. 

Amics de l’òpera
19.30 h. Antiga Audiència

Els Amics de l’òpera de Tarragona continuen amb la seva temporada de conferències. L’òpera escollida serà Le nozze di Figaro (Les noces de Fígaro) de Wolfgang Amadeus Mozart, que és l’òpera que es representarà al Gran Teatre del Liceu. A càrrec de Josep Maria Rota Aleu. Entrada lliure.


Reus
Contes a cau d’orella
17.30 h. Biblioteca Xavier Amorós

Explicaran un conte en llengua àrab unes mares usuàries de les biblioteques i un conte en català a càrrec de la Dolors Bargalló.


Amposta 
Fòrum Jove Terres de l’Ebre
16.00 h. Biblioteca Comarcal

Activitats, visites guiades, concursos i tallers adreçats a joves, una fira d’educació, un espai virtual amb informació d’estudis que es duen a terme a les Terres de l’Ebre. Es portarà a terme els dies 16, 17 i 18 de febrer.  Informació: 
http://forumjoveterresdelebre.cat/forum-jove

Espai de joc i relació
16.00 h. Biblioteca Comarcal

Habilitat per a famílies amb nadons 0-3 anys, comptarem amb la presència de personal tècnic del SIS03 de l’Ajuntament d’Amposta. Aquesta activitat forma part del projecte Vincles 21-22. Places limitades. Inscripcions: bcsj@amposta.cat

Taller d’hivern per a famílies
17.30 h. Sala d’activitats de l’espai KM0 (Oficina de Turisme)

Amb nadons de 2 a 5 anys. A càrrec de Casa de Luna. Places limitades. Inscripcions: projectevincles@gmail.com

Club ‘Cafè-Tertúlia’
19.00 h. Biblioteca Comarcal

Trobada del Club de Lectura per comentar la novel·la El secret de la mere de J.L.Witterick.


Calafell
Documental del Mes
00.00 h. En línia

Projecció d’En el llindar. Des d’un punt de vista autobiogràfic, la directora brasilera Coraci Ruiz segueix la transició de gènere del seu fill adolescent Noah. Fins al 28 de febrer. Cal demanar codi per accedir-hi a l’adreça calafell.cat


La Galera
‘Llibertat Ródenas, 1893-1970’
09.30 h. Museu Terracota

Exposició itinerant de l’Institut Català de les Dones que commemora els 50 anys de la mort de Llibertat Ródenas. Horari: de dimecres a divendres, de 9.30 a 13.30 h; dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14h. Fins al 6 de març.


Salou
‘Exposició d’artistes locals’
18.00 h. Torre Vella

Exposició d’artistes locals de Salou, un clàssic molt esperat cada any. Horari: de dilluns a dissabte, de 18 a 20 h;diumenges i festius, tancat. Fins al 5 de març.


La Selva del Camp
Hora del conte
17.30 h. Biblioteca

Conte a càrrec de l’Àngela.


Torredembarra
‘Verd a les escoles’
18.00 h. Cal Bofill

Exposició  a càrrec de GEPEC- Ecologistes de Catalunya, que es pot veure de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, durant el mes de febrer. 


Tortosa
‘Experiències matemàtiques. Prohibit no tocar’
11.00 h. Museu de l’Ebre

Visites públic general els dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i els diumenges d’11 a 14 h. Visites escolars concertades i taller de cúpules de Leonardo de dilluns a divendres de 9.30 a 11 h i d’11.30 a 13 h.


Valls
Cercle de dones
18.00 h. Centre Cívic

A càrrec de Fanny Ulldemolins. Un cercle de dones és un espai de trobada ancestral, sa i sanador, que ens connecta amb la nostra essència femenina per compartir sense judici, des de l’interior i amb molt d’amor. Cal inscripció prèvia.


Vandellòs i l’Hospitalet
Club de lectura
18.00 h. Biblioteca Infant Pere

Els membres del Club de Lectura tornen a reunir-se a la sessió del mes de febrer a la sala Bonet Castellana. El llibre que es comentarà serà Mar obert de Benjamin Myers.


El Vendrell
‘Forvm’
10.00 h. Fundació Apel·les Fenosa

Exposició que recorda els vincles de Fenosa amb els grans fotògrafs del segle XX. Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 18 a 20 h; diumenges i festius, visites concertades. Fins al 28 de febrer.


Vila-seca
‘Josep Clarà i l’univers mediterrani’
10.00 h. Castell

Exposició centrada en la figura de Josep Clarà. Horaris: dijous i divendres de 10 a 14 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges i festius de 10 a 14 h. Fins al 5 de juny de 2022.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari