Planes para el 2 de mayo

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Música, conferències, tallers, cinema, màgia i activitats infantils en format presencial i virtual

01 mayo 2021 16:35 | Actualizado a 02 mayo 2021 06:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
El suburbi i la necròpolis de Tàrraco
11.00 h. Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

Com a final del cicle ‘Llegim el patrimoni. Literatura i història’,  visita al jaciment de la Necròpolis, on podrem conèixer als antics habitants de Tàrraco llegint les inscripcions epigràfiques que allí es conserven.Com es deien? D’on venien? quina era la seva família?
El recorregut pot continuar per les restes conservades al subsòl del Centre comercial Parc Central, per descobrir quina era la realitat d’aquest sector extramurs de Tàrraco. Activitat subjecta a les condicions sanitàries del moment. Gratuït amb inscripció.

Ruta senderista de reconeixement de canteres romanes a Tarragona
11.30 h. Pont del Diable

Guia: Josep Maria Puche (arqueòleg, ICAC) i Iván Fernández Pino (arquitecte, ICAC). Gratuït amb inscripció prèvia.

‘Mágia de cerca’
18.00 h. Ateneu de Tarragona

Màgia amb el grup Tarracadabra, en un espectacle únic i irrepetible.
Entrades: 5 €.

‘Chrysalide’
18.00 h. Sala Trono-Armanyà

Estic bé? Sóc jo qui ha triat el camí o se m’ha imposat? Un viatge emocional per vèncer les pors i sortir de la zona de confort, escoltant i ajudant-nos del que ens envolta. Una harmonia que ens permet obrir les ales i volar per seguir creixent. Nova sessió, a les 20h. Entrades: 16 €.

‘Los hermanos Sisters’
19.00 h. Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Projecció del film de Jacques Audiard; una aventura protagonitzada per l’amor fraternal, que modernitza el gènere cinematogràfic associat al llunyà oest, amb repartiment de luxe. Entrades: 8 €.

‘Piano al sol’
19.00 h. Teatre Tarragona

Concert amb Marco Mezquida, un un dels músics més valorats i sol·licitats del panorama jazzístic i de les músiques improvisades, i considerat un dels artistes més complets i expressius de la seva generació. Preu de les entrades: 
10 €. 

‘Efímera eufòria’
19.00 h. Teatre el Magatzem

Comèdia, drama, reflexió, un joc, un ball que alterna el pausat amb el frenètic. Un “subidón”. Una muntanya russa d’emocions que no deixa indiferent. Entrades: 10 €.


Reus
Visita la Casa del Vermut
11.00 h. Estació Enològica

Podreu conèixer la història d’aquest edifici modernista dissenyat per l’arquitecte Pere Caselles, descobrir els orígens del famós vermut de Reus i reconèixer quines són les diferents marques que en formen part.

‘La força incendiària de les espelmes’
19.30 h. Jardí de la Casa Rull

Un espectacle poeticomusical amb Lu Rois i David Fernàndez. Música i lletra per a una poesia, la d’Erri De Luca, vulnerable i, alhora, resistent. Preu de les entrades: 10/12 €.


Cambrils
Concert amb Carles Viarnès
19.30 h. Cripta de l’Ermita

Dins del 13è Festival Internacional de Jazz i Blues de Cambrils, el públic podrà gaudir del concert del pianista Carles Viarnès, amb una col·lecció de peces íntimes i evocadores que ens transportarà a altres dimensions. Entrades a: 
www.entradium.com


Falset
Fira del Vi de Falset
10.00 h. Diversos espais

El certamen tindrà una edició en línia i una edició presencial que inclourà un seguit d’activitats, concerts i tastos. Del 30 al 2 de maig. Més informació: firaldelvi.org


La Morera de Montsant
‘Les històries dels ocells dels conreus del Montsant'
10.00 h. La Morera de Montsant

Es realitzarà una sortida per espais agrícoles i oberts de prop de la Morera de Montsant per tal de conèixer i aprendre sobre les aus que prefereixen aquests hàbitats, i també s’explicaran històries i anècdotes referents a aquestes espècies. A càrrec de Eugeni Capella. Confirmeu horari, ubicació i inscripcions amb els organitzadors. Limònium, a través del correu electrònic: gerencia@limonium.org


Salomó
Ball Parlat del Sant Crist
12.00 h. Camp de futbol

Una representació especial amb tres escenaris i altres espais acolliran una posada en escena diferent de l’habitual i adaptada al context sanitari, amb un elenc que, entre d’altres mesures, es renova en part per evitar les interaccions entre els grups de més risc i es concentra per grups bombolla.


Torredembarra
Predicador Ramírez
13.00 h. La Traviesa

Concert de bon blues desde Barcelona.


El Vendrell
Sardanes
12.00 h. Rambla

Sardanes amb l’Orquestra Internacional Cobla Montgrins. 

‘Lolo, on ets?’
12.00 h. Aparcament del costat de l’Escola bressol Ralet Ralet

Espectacle familiar abm Cat Rock, un grup de versions amb més d’11 anys de trajectòria que estrena el seu nou concert-espectacle creat especialment per a que gaudeixin tant grans com petits. Aforament limitat i amb inscripció prèvia.

Comentarios
Multimedia Diari