Planes para el 21 de septiembre

Agenda del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Teatre, música, conferències, presentacions i cinema, en format presencial i virtual

20 septiembre 2021 15:02 | Actualizado a 20 septiembre 2021 16:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Festa Major de Santa Tecla
10.00 h. Diversos espais

Del 15 al 24 de setembre. Programa: www.tarragona.cat.

Conciliació de la vida personal, familiar i laboral
10.00 h. En línia

Les advocades laboralistes de l’Oficina pel Treball Digne i l’Ocupació de Qualitat de Tarragona respondran les consultes sobre conciliació i ens explicaran quin és el marc jurídic en relació amb els drets laborals al voltant de la conciliació de la vida personal, familiar i laboral. Més informació i inscripcions: www.tarragona.cat/tarragonaimpulsa

‘Apollo 11. L’arribada de l’home a la lluna’
10.00 h. CaixaForum

Descobreix com va ser el moment en què el comandant Neil Armstrong i el pilot Edwin F. Aldrin es van convertir en les primeres persones a trepitjar la Lluna. Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 17 a 20 h; dissabtes, d’11 a 14 i de 17 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h. Fins al 9 de gener.

Concert de White Boy White & Victor Sytnik
19.00 h. Espai Nautilus

Ens oferiran el seu particular blues i swing. Preu: 8 €. Aforament limitat. 

 

Reus
Festa de la Mare de Déu de Misericòrdia
10.00 h. Diversos espais

Fins al  25 de setembre. Programa: www.reus.cat

‘La insuportable absència del bròquil’
19.00 h. Centre d’Amics de Reus

Presentació del llibre d’Eulàlia Armengol, a càrrec de Cinta S. Bellmunt i Francina Baldrís, que llegirà fragments dels contes que inclou el volum.

Taula rodona
19.00 h. Sala Emili Argilaga i canal YouTube Centre de Lectura

Taula rodona de traductors catalans actuals a l’anglès, dins el cicle ‘Un tomb per la traducció’, amb motiu del 40è aniversari de la primera traducció al català de la novel·la Ulisses, de James Joyce.

Cicle vi i música
19.00 h. Llotja de Reus

135è aniversari de la Cambra de Comerç de Reus. Concert de Fito Luri i Xavier Pié maridat amb els vins de la DO Tarragona. Entrada gratuïta prèvia inscripció a l’adreça reus@cambra.org.


Cambrils
‘Vinyes entre vitrines’
18.00 h. Biblioteca Josep Salceda i Castells

Xerrada conduïda per l’historiador de l’art Oriol Gasulla i el director del Museu d’Història de Cambrils, Gerard Martí. Dins el cicle Biblioteques amb DO.

‘Recuérdame’
20.15 h. Cinema Rambla de l’Art

El documental sobre l’alzheimer ‘Recuérdame. El principio de la desconexión’ es projectarà coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer. L’acte, que compta amb el suport del Casal Municipal de la Gent Gran, inclourà tres xerrades de teràpies sobre l’alzheimer i actuacions musicals en directe. L’entrada serà gratuïta i es podran fer donatius per finançar l’Associació ‘Recuérdame.  El principio de la desconexión’ de Barcelona.

 

Exposicions


Tarragona
Exposició col·lectiva a l’Ateneu
17.00 h. Ateneu

Es pot veure ‘A la vora de la mar, l’amor’ de Francina Collado i ‘L’actitud continua’ de Ton Alujas. Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h. Fins al 26 de setembre. 

‘La llum del Retaule’
10.00 h. Espai Turisme

En el 50è aniversari de la seva fundació, l’Esbart Santa Tecla ens ofereix una exposició entorn d’una de les seves referències creatives, el Retaule de Santa Tecla, que cada dia 20 de setembre, a l’interior de la Catedral, ens endinsa en la iconografia i la vida de Santa Tecla. Horari:  de dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 19 h; diumenges i dia 23 de setembre de 10 a 14 h. Fins al 30 de setembre. Entrada lliure.

‘Reflexions’, d’Antoni Arola
10.00 h. Museu d’Art Modern

Les exploracions d’Antoni Arola conflueixen a Tarragona, la seva ciutat d’origen, o l’origen del seu viatge. El Museu d’Art Modern exposa ‘Reflexions’ i, al mateix temps, algunes maquetes com a primers esbossos de cada creació, que en aquest context adquireixen una dimensió artística espontània, natural. Horari: de dimarts a divendres, de 10 a 20 h; dissabtes, de 10 a 15 h i de 17 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h.  Fins al 14 de novembre.

‘Activistes per la vida’
10.00 h. Tinglado 2, Moll de Costa

Exposició realitzada pel fotoperiodista internacionalment reconegut Gervasio Sánchez juntament amb Entrepobles i el suport de Port de Tarragona  i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Es pot veure fins al 9 de gener de 2022.


Reus
‘Mirant l’altre’
10.00 h. Museu Salvador Vilaseca

El Museu de Reus exposa més de 150 obres i d’objectes de diferents èpoques, estils i tècniques procedents de les valuoses col·leccions del Museu de Reus i del Centre de la Imatge Mas Iglesias, peces que ajuden a reflexionar sobre la diversitat cultural humana. Horari: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Fins al 31 de gener de 2022. Entrada gratuïta.

‘Sinestèsies’
11.00 h. Galeria d’Art Anquin’s

La Galeria Anquin’s inaugura temporada amb l’exposició de Mònica Castanys. Horari: de dimarts a divendres, d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h. Fins al 30 d’octubre.


Valls
‘Del carrer a l’estudi’
11.00 h. Museu de Valls

La mostra, comissariada per Quim Torres, vol donar a conèixer un moviment que ha estat important per a la creació artística i cultural del territori i posar en relleu les seves característiques. Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i els diumenges i festius d’11 a 14 h. Fins al 26 de setembre.


El Vendrell
Exposició ‘Montserrat Fargas i Nàdia Sokolova’
10.00 h. Museu Apel·les Fenosa

Mostra que ens apropa a dues creadores desconegudes, totes dues actives a la Barcelona dels anys trenta. Preu: 2 €, grups 1 €. Es pot veure fins al 30 de setembre.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

 

Comentarios
Multimedia Diari