Planes para el 22 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual
 

21 febrero 2022 16:15 | Actualizado a 22 febrero 2022 08:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona 
Bastiment de la Bóta
10.00 h. Plaça de la Font

L’Associació per a la Conservació de Figures Festives instal·larà la Bóta i les seves connotacions satíriques per exposar-la al públic fins a la seva crema per l’enterrament del Rei Carnestoltes i la seva Concubina.

Presentació del Ninot i la Ninota
12.00 h. Plaça de la Font

Per l’Associació per a la Conservació de Figures Festives, i els Sèquits del Rei Carnestoltes i de la Reina Concubina, a càrrec de les comparses Colours Fantasy, Disc 45 i Colla la Bóta.

‘La documentació en una activitat de reconstrucció històrica’
19.00 h. Tinglado 4, Moll de Costa

Dins del Cicle Llegim el Patrimoni. Literatura i Història. Xerrada a càrrec de l’Associació de reconstrucció històrica Septimani Seniores, que ens explicaran la importància i rigorositat de la documentació a l’hora de dur a terme una activitat de reconstrucció històrica.

‘Timbres Romàntics’
19.00 h. Teatre Metropol

Dins del Cicle ‘Música per a tothom’. Amb Roger Morelló Ros, violoncel, i Alica Koyamna Müller, piano. Preu: 10 €.

Documental del Mes
19.00 h. Serveis Territorial de Cultura

Torna la projecció presencial del Documental del Mes. Es podrà veure En el llindar de Coraci Ruiz.  Un relat personal, generós i honest sobre la transició de gènere. Entrada lliure.


Reus
Artemoció
17.30 h. Casal de Joves

Connecta amb l’expressió artística lliure, amb la creativitat i l’emoció. Deixa’t portar per la creació de traços lliures. A partir de 12 anys.

‘Passa’t a l’autoconsum’
17.30 h. Local AAVV Sant Joan

L’Ajuntament de Reus bonifica empreses i particulars amb un 50% de descompte de l’IBI per la instal·lació d’un sistema d’autoconsum amb energia solar fotovoltaica. Si vols assabentar-te dels avantatges que l’Ajuntament de Reus t’ofereix i també els beneficis econòmics i ambientals que genera la producció d’energies netes, et convidem a la xerrada amb el regidor Daniel Rubio.

‘Descobrim la serra de Llaberia’
19.00 h. Centre de Lectura i YouTube

Conferència a càrrec de Pere Iglésies. 

Any Gabriel Ferrater
20.00 h. Teatre Bartrina

Acte institucional d’obertura de l’Any Gabriel Ferrater, que donarà el tret de sortida oficial a la commemoració. Cal reservar entrada: https://www.4tickets.es/Bartrina/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=TB406


Altafulla
‘Aromateràpia en família’
17.30 h. Sala Teresa Manero

Taller a càrrec de Maria José García - Villarrubia, d’Aromaseze, organitzat per l’Associació GAIA, alletament i criança del Baix Gaià. Inscripcions obertes a 
docs.google.com

‘Prediccions que van canviar la història’
18.00 h. Esplai de la Gent Gran

Xerrada a càrrec del Dr. Domènec Pascual i Torres, professor de la URV. Preu inscripció tot l’any 2022: 20 €. Reserva plaça trucant o per WhatsApp al 689724907.


Cambrils
‘¡Al Abordaje!’
19.00 h. Cinema Rambla de l’Art

Una pel·lícula fresca, tranquil·la i optimista del ‘jove poeta del cinema francès’ Guillaume de Brac.


La Galera
‘Llibertat Ródenas, 1893-1970’
09.30 h. Museu Terracota

Exposició itinerant de l’Institut Català de les Dones que commemora els 50 anys de la mort de Llibertat Ródenas. Horari: de dimecres a divendres, de 9.30 a 13.30 h; dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14 h. Fins al 6 de març-


Salou
Exposició d’artistes locals
18.00 h. Torre Vella

Exposició d’artistes locals de Salou, un clàssic molt esperat cada any. Horari: de dilluns a dissabte, de 18 a 20 h;diumenges i festius, tancat. Fins al 5 de març.


Torredembarra
‘50 anys d’Òmnium Tarragonès’
10.00 h. Biblioteca Mestra M. Antònia

L’exposició pretén oferir un recorregut per la trajectòria de l’entitat, posant de manifest els canvis que ha sofert la delegació territorial al llarg dels seus cinquanta anys a través de documents, cartells i imatges que reflecteixen la seva història. Horari de visita: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h;dimarts, de 10 a 13 i de 16 a 20 h; dissabtes, de 10 a 13 h. Fins al 26 de febrer. 


Tortosa
Iniciació a la informàtica
10.30 h. Biblioteca Marcel·lí Domingo

A càrrec de Rafael Ricote (dt.) i Oriol Mora i Josep Lluís Obiol (dj.).

Taller de dibuix infantil
10.30 h. Biblioteca Marcel·lí Domingo

A càrrec de Margarita Mercadé (a partir de 9 anys).


Valls
Inauguració exposició ‘Lesbofòbia’
19.00 h. Pati de Sant Roc

Exposició ‘Lesbofòbia ver i revers d’una violència patriarcal’. Els elements que conformen aquesta mostra són un exercici visual que pretén desmuntar l’estat ‘natural’ de les coses, aquells llocs comuns que encobreixen tot un sistema estructural, econòmic i social que permet i perpetua la violència.


El Vendrell
‘Forvm’
10.00 h. Fundació Apel·les Fenosa

Exposició que recorda els vincles de Fenosa amb els grans fotògrafs del segle XX, a través d’una selecció acurada d’obres de la col·lecció fotogràfica de Chantal Grande i David Balsells. Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 18 a 20 h; diumenges i festius, visites concertades. Preu: 2 €. Fins al 28 de febrer.


Vila-seca
‘Josep Clarà i l’univers mediterrani’
10.00 h. Castell

Exposició centrada en la figura de Josep Clarà. Horaris: dijous i divendres de 10 a 14 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges i festius de 10 a 14 h. Fins al 5 de juny de 2022.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari