Planes para el 23 de febrero

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual

22 febrero 2022 17:14 | Actualizado a 23 febrero 2022 09:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona 
Sessió sobre fons europeus
16.00 h. En línia

La Diputació de Tarragona ofereix sessions formatives perquè les empreses puguin aprofitar els fons europeus. Avui, ‘Les subvencions en cascada o el suport financer a tercers’ a càrrec de Jakub Kruszelnicki. Informació i inscripcions:
regioconeixement@dipta.cat

‘Què veiem des de la perspectiva de gènere?’
16.00 h. MS Teams

XV Setmana per la Igualtat ‘15 anys d’avanços i desafiaments per a la igualtat entre homes i dones’. La primera sessió és a càrrec de Sara Moreno Colom, investigadora del Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball i el Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Obert a tothom. 

‘L’entrada a la ciutat del Carnestoltes i la Concubina’
18.00 h. Plaça Corsini

Entrada a la ciutat del Rei Carnestoltes 39,5, rei de l’exili, i la Concubina 26,5.

‘La literatura és dinamita’
18.00 h. Plaça Corsini

Al llarg d’aquesta trobada, amb Javier Cercas, es reflexionarà sobre l’ambigüitat intrínseca al gènere novel·lístic i s’observarà de quina manera tota novel·la és una indagació. Preu: 6 €. Entrades: caixaforum.org


Reus
Mostra fotogràfica del Carnaval
11.00 h. Palau Bofarull

A la Sala d’Exposicions del Palau Bofarull, obertura de la Mostra Fotogràfica del Carnaval de Reus, any 2020. L’exposició es podrà visitar fins al 5 de març, de dimarts a dissabte d’11 a 13 h i de 17 a 20 h. Organitza: Germandat dels Set Pecats Capitals, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. 

‘Joanpere Massana. El llibre dels silencis i dels sorolls’
11.00 h. Galeria d’Art Anquin’s

Joanpere Massana (Ponts, 1968) mostra un recull de les seves obres més recents: papers de gran format, teles texturades i assemblatges, que són molt representatives de l’univers creatiu de l’artista. Una obra poètica, reflexiva i visualment molt atractiva que ens parla del silenci. Horari: de dimarts a divendres, d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h; dissabtes, d’11 a 13.30 h. Fins al 12 de març. 

Conta contes
17.30 h. Biblioteca Xavier Amorós

Conta contes i debat infantil amb el conte ‘I es va fer la llum’.

Presentació de les guies de rutes de Josep Gironès
18.00 h. Museu d’Art Modern

Presentació de les guies ‘El Camp de Tarragona, 15 rutes de senderisme per a persones grans i actives’ i ‘Terres de l’Ebre, 15 rutes de senderisme per a persones grans i actives’, a càrrec de la presidenta del Patronat de Turisme, Camí Mendoza. 

Ball de Carnestoltes i els Set Pecats
19.00 h. Carrers

Des del Campanaret, sortida del Ball del Carnestoltes i els Set Pecats, amb l’acompanyament musical del grup Staccato. Organitza: Germandat dels Set Pecats Capitals.


Amposta
Espai de joc i relació
16.00 h. Biblioteca Comarcal Sebastià J. Arbó

Habilitat per a famílies amb nadons 0-3 anys, comptarem amb la presència de personal tècnic del SIS03 de l’Ajuntament d’Amposta. Aquesta activitat forma part del projecte Vincles 21-22. Inscripcions: projectevincles@gmail.com


La Galera
‘Llibertat Ródenas, 1893-1970’
09.30 h. Museu Terracota

Exposició itinerant de l’Institut Català de les Dones que commemora els 50 anys de la mort de Llibertat Ródenas. Horari: de dimecres a divendres, de 9.30 a 13.30 h; dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14 h. Fins al 6 de març.


Salou
Exposició d’artistes locals
18.00 h. Torre Vella

Exposició d’artistes locals de Salou, un clàssic molt esperat cada any. Horari: de dilluns a dissabte, de 18 a 20 h;diumenges i festius, tancat. Fins al 5 de març.


Torredembarra
‘50 anys d’Òmnium Tarragonès’
10.00 h. Biblioteca Mestra M. Antònia

L’exposició pretén oferir un recorregut per la trajectòria de l’entitat, posant de manifest els canvis que ha sofert la delegació territorial al llarg dels seus cinquanta anys a través de documents, cartells i imatges que reflecteixen la seva història. Horari de visita: de dilluns a divendres, de 16 a 20 h;dimarts, de 10 a 13 i de 16 a 20 h; dissabtes, de 10 a 13 h. Fins al 26 de febrer.  Entrada lliure.


Tortosa
‘L’ermita sota l’aigua’
10.00 h. Sala Antoni Garcia

Una quinzena d’artistes han estat convidats a il·lustrar un relat que Jaume Vidal Arasa, comissari de l’exposició, defineix com a revalorització del talent en un territori de cruïlla i d’acollida. Horari: de dimarts a divendres de 10 a 13.30 h;dissabtes de 10 a 13.30 h i de 15.30 a 18.30 h; diumenges de 9.30 a 13.30 h. Fins al 27 de febrer. 

Club de lectura: Llegir el Teatre
19.00 h. Biblioteca Marcel·lí Domingo

Lectura i comentari de l’obra ‘El mar: visió d’uns nens que no l’havien vist mai’, d’Alberto Conejero i Xavi Bobés. 


Valls
‘Més enllà de la teva mort’
19.30 h. Institut d’Estudis Vallencs

Presentació del llibre ‘Més enllà de la teva mort. Diàleg (im)possible amb Joan Cunillera i Artigal’ de Josep Santesmases i Ollé, editat per Cossetània Edicions, amb la col·laboració dels Ajuntaments d’Aiguamúrcia i Vila-rodona. 


El Vendrell
‘Forvm’
10.00 h. Fundació Apel·les Fenosa

Exposició que recorda els vincles de Fenosa amb els grans fotògrafs del segle XX, a través d’una selecció acurada d’obres de la col·lecció fotogràfica de Chantal Grande i David Balsells. Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 18 a 20 h; diumenges i festius, visites concertades. Preu: 2 €. Fins al 28 de febrer.


Vila-seca
Club de lectura
18.30 h. Biblioteca

Lectura i comentari del llibre ‘Tu i jo’ de Niccolò Ammaniti. Inscripcions a la biblioteca.

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

 

Comentarios
Multimedia Diari