Planes para el 7 de septiembre

Agenda del Camp de Tarragona y las Terres de l'Ebre. Teatro, música, conferencias, presentaciones y cine, en formato presencial y virtual

06 septiembre 2021 15:00 | Actualizado a 07 septiembre 2021 05:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona
Presentació nova temporada CaixaForum
10.00 h. En línia

Presentació de la nova temporada 2021/2022 de cultura i ciència de CaixaForum en un acte en línia en què es donarà a conèixer les 40 exposicions que es podran visitar en els diferentes centres i en diverses ciutats del territori. Inscripció prèvia.

Storywalker: ‘Em dic Carola’
00.00 h. Diversos espais

De Maria Roig Alsina amb les veus d’Anna Moliner, Carol Rovira Melich i Bàrbara Roig Grifoll. Aquest storywalker és una peça audiovisual que té per escenari els carrers de Tarragona i on el públic esdevé el protagonista de la història. Compra entrades: http://www.fitt.cat/em-dic-carola/


Reus
‘Casa del vermut i del vi’
11.00 h. Estació Enològica

Ubicada a la planta baixa de l’Estació Enològica, en aquest espai podreu conèixer la història d’aquest edifici modernista dissenyat per l’arquitecte Pere Caselles, descobrir els orígens del famós ‘vermut de Reus’ i reconèixer quines són les diferents marques que en formen part. D’11 a 14 h. Entrada gratuïta.

‘El Reus modernista de Gaudí’
11.00 h. Carrer Sant Joan

Visita guiada per descobrir i conèixer la història que amaguen les cases de la Ruta del Modernisme alhora que descobrir els indrets d‘infantesa de Gaudí. Preu: 8 € (general), 7 € (reduïda). Reserva d’entrades: ticket.reusturisme.cat. 


Alcover
‘Triàsic en família’
11.00 h. Museu d’Alcover

Descobreix l’enigmàtic món de les Muntanyes de Prades. De dimarts a diumenge amb reserva prèvia  a museualcover@alcover.cat Preu: adults, 10 €; infants 8 € i gratuïta amb el Carnet Club Súper 3.


Altafulla
Festa Major petita
10.00 h. Diversos espais

Per diversos espais de la localitat. Actes amb aforament limitat. Programa: altafulla.cat


Cambrils
Festa Major del Camí
19.00 h. Diversos espais

A la plaça gran del parc del Pinaret, ‘Tomasa: La Xatarrina’, espectacle familiar de la Companyia Matito. Més tard, a les 20 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, recepció institucional a les Maria del Camí. Per cloure la jornada, a les 21 h i a les 23 h, a l’auditori del parc del Pinaret, concert de Miquel del Roig. Entrada gratuïta. Reserva a través de: www.entrapolis.com/ca


Salou
Mercadet de l’Espigó
19.00 h. Espigó

Mercadet que romandrà a l’Espigó del Moll de Salou durant tot l’estiu, fins al 15 de setembre de 2021. L’horari per visitar-lo serà, cada dia, al vespre, a partir de les 19 hores, i fins a la mitjanit.


Torredembarra
Visites guiades al far
19.00 h. Far

Les visites guiades al far tenen un preu de 3 euros la tarifa general i 1,5 euros els menors de 18 anys, els titulars del Carnet Jove o els majors de 65 anys. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web:  https://www.turismetorredembarra.cat/reservas-online-faro Durant la visita es podrà gaudir, fins al 12 de setembre, de l’exposició ‘El far i el seu entorn’ de l’associació cultural fotogràfica FOTOAMIGO.

 

Exposicions


Tarragona
‘Tarragona refotografiada: un espai, dues realitats’
09.00 h. Arxiu, M2, Espai Tabacalera

En el marc de la Setmana Internacional dels Arxius. Fins al 31 de desembre, amb horari de visita de 9 a 14 h. Entrada lliure.

Exposició col·lectiva a l’Ateneu
17.00 h. Ateneu

Es pot veure ‘A la vora de la mar, l’amor’ de Francina Collado i ‘L’actitud continua’ de Ton Alujas. Horari: de dilluns a divendres, de 17 a 20 h. Fins al 26 de setembre. Entrada gratuïta.


Reus
‘Mirant l’altre’
10.00 h. Museu Salvador Vilaseca

El Museu de Reus exposa més de 150 obres i d’objectes de diferents èpoques, estils i tècniques procedents de les valuoses col·leccions del Museu de Reus i del Centre de la Imatge Mas Iglesias, peces que ajuden a reflexionar sobre la diversitat cultural humana. Horari: de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Fins al 31 de gener de 2022. Entrada gratuïta.


Amposta
‘Paper i fil a la festa’
11.00 h. Museu de les Terres de l’Ebre

Exposició ‘Paper i fil. 50 anys del Concurs de Vestits de Paper d’Amposta’, una mostra que s’ocupa, en diferents àmbits, de la història del Concurs de Vestits de Paper d’Amposta, des del 1971. Horari: de dimarts a dissabte, d’11 a 14 h i de 17.30 a 19 h; diumenges i festius, d’11.30 a 14 h. Entrada general: 2 €. Fins al 3 d’octubre.


Creixell
‘Pell de Bruixa V’
10.00 h. Casa de Cultura ‘Cal Cabaler’

Exposició de fotografia de Joan Casas. Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 13 h. Fins al 19 de setembre.


Valls
‘Del carrer a l’estudi’
11.00 h. Museu de Valls

La mostra, comissariada per Quim Torres, vol donar a conèixer un moviment que ha estat important per a la creació artística i cultural del territori i posar en relleu les seves característiques. Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i els diumenges i festius d’11 a 14 h. Fins al 26 de setembre.


Vila-seca
‘Testimoni d’una guerra’
10.00 h. Castell

Mostra que recull fotografies d’Agustí Centelles. Horari: dijous, de 10 a 14 h; dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h; diumenges i festius, de 10 a 14 h. Es pot visitar fins al 17 d’octubre. 

 

Si voleu que la vostra activitat es publiqui, podeu enviar un correu electrònic a l'adreça agenda@diaridetarragona.com

Comentarios
Multimedia Diari