1,7 milions i 24 llocs de feina en un nou supermercat al centre de Tarragona

Està a l'Avinguda Roma, compta amb una superfície de 1.200m² i té 67 places de pàrking

19 mayo 2017 15:35 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Barcelona, 20/04/2017 - SUPSA, la cadena de supermercats líder en productes frescos a les comarques lleidatanes, ha inaugurat aquest matí la seva primera botiga a Tarragona. L’acte d’obertura d’aquest establiment, el número 72 de la companyia, ha comptat amb la presència de l’Il·lm. Sr. Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, i del Sr. Àngel Xifré, director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Tarragona de la Generalitat de Catalunya, entre altres personalitats.

Aquesta nova aposta de la companyia per les comarques tarragonines, on Plusfresc disposa de 4 locals més – situats a Cambrils, Vilafortuny (Cambrils),Flix i Horta de Sant Joan-, ha suposat la creació de 24 nous llocs de treball. A aquests se sumen 10 treballadors més, els quals provenen d’altres botigues. La inversió, que ha estat d’1,7 milions d’euros, ha fet possible l’obertura d’aquest supermercat, situat a l’Avinguda Roma, 11, i que compta amb una superfície de 1.200m² i 67 places de pàrking.

“La inauguració d’avui és molt important per nosaltres ja que suposa l’inici d’una nova etapa; un període que encarem amb una gran il·lusió perquè ens permet apropar-nos a un territori que sempre ha estat fonamental per la nostra companyia”, assegura Francisco González, director general de Plusfresc. “Oferir als nostres clients la millor experiència de compra és i ha estat sempre el nostre principal objectiu. Volem convertir-los en els nostres convidats, una prioritat que aconseguim a través d’una atenció personalitzada i propera i proporcionant un producte de la millor qualitat”, afegeix Vivi Pujol, presidenta de Plusfresc.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta inauguració: “És una gran noticia que a partir d’ara Plusfresc, empresa familiar lleidatana creada fa 87 anys, s’instal·li a la nostra ciutat, per tal de gaudir els magnífics sabors que ens aporta la gastronomia de la nostra terra. El comerç de Tarragona suma una oferta més amb l’obertura d’aquest establiment comercial, que ofereix una àmplia varietat de productes”.

 

Compromís Plusfresc

Sota el lema “El super que t’estima”, Plusfresc vol reafirmar el seu compromís a l’hora d’oferir el millor servei i experiència de compra als seus clients, potenciant els productes frescos i apostant fortament pels productes de la terra. En aquest sentit, la companyia ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques on hi destaca l’amplia varietat de productes de producció local. Una de les insígnies de la companyia es el fet de comprar directament als productors, ja siguin pagesos individuals o cooperatives agràries. D’aquesta manera, Plusfresc té la possibilitat d’oferir un producte molt fresc i de temporada a les seves botigues, garantint la seva qualitat i reduint al mateix temps el transport i l’impacte sobre el medi ambient.

D’altra banda, pel que fa al peix, Plusfresc posa a disposició dels seus clients una gran diversitat de peix fresc. Compren diàriament a la Llotja de Tarragona, a més de a les de Cambrils i Sant Carles de la Ràpita. A més, també obtenen peix pescat a Galícia i el Cantàbric. Com la pesca durant el cap de setmana està prohibida en aquests indrets, la peixateria dels establiments Plusfresc està tancada els dilluns, garantint així la millor qualitat.

L’aposta pel producte local també és visible a la carn. De fet, fa tot just un any la companyia va presentar la marca 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el pollastre i el porc amb el que reforcen el seu compromís amb els ramaders de Lleida. Tal i com el seu nom indica, la carn 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar criat en granges de la província i que són alimentats amb fórmules creades específicament per aquest tipus d’animals.

El nou Plusfresc comptarà també amb una secció d’alimentació envasada, una bodega -amb un ampli assortiment de vins DO Catalunya, especialment de DO Tarragona i de Costers del Segre-, drogueria, higiene corporal i fleca, que oferirà pa de forner i pa fet diàriament al mateix establiment.

A més, la botiga, està dissenyada amb criteris d’eficiència energètica, compta amb una il·luminació led i murals frigorífics amb portes de vidre. També disposa d’una plaça per carregar cotxes elèctrics i una illa de reciclatge pels clients. A més, posarà a disposició dels seus clients una cafeteria. A partir del 2 de maig es posarà també en marxa el servei de compra online amb repartiment a domicili i el de Clica&Recull, per comprar de manera virtual i passar-ho a buscar després per la botiga.

 

Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 72 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1000 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.

 

Comentarios
Multimedia Diari