200 veïns de la Pobla de Mafumet visiten el monòlit de la Mare de Déu del Llegó

Els actes de la festa major es perllongaran fins el cap de setmana

19 mayo 2017 16:33 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Festa Major d’hivern a La Pobla de Mafumet prossegueix i ho fa, com sempre, amb un considerable èxit de participació en tots i cadascun dels actes programats. El darrer cap de setmana es va mantenir aquesta tendència, tot i la pluja que va fer acte de presència durant el matí de dissabte. Malgrat això, 200 veïns i veïnes del municipi van acudir a la tradicional visita al monòlit de la Mare de Déu del Lledó, ubicat a les instal·lacions de Dow Chemical. Com sempre, l’acte va incloure la pregària i ofrena floral al monument, així com una visita guiada a les instal·lacions de la companyia, diversos parlaments i un dinar de germanor.

Paral·lelament, el matí de dissabte va oferir una proposta d’allò més interessant per als més petits de cada casa, amb la gran festa infantil, mentre que a la tarda el Ball de Diables es va convertir en protagonista gràcies a la cercavila i la posterior lectura dels versots que, com sempre, no van deixar ningú indiferent. Finalment, la jornada festiva del passat dissabte va incloure un dels plats forts d’aquesta Festa Major: el concert de Manel, que van omplir el Casal Cultural d’un públic disposat a gaudir amb el darrer treball discogràfic del quartet barceloní.

Ahir diumenge, l’activitat festiva es va multiplicar al matí, quan el municipi va acollir diversos actes que van permetre als pobletans i les pobletanes gaudir amb propostes tan variades com les trobades de vehicles clàssics i d’intercanvi de plaques de cava, un mercadet d’objectes de segona mà, la timbalada a càrrec del Ball de Diables Els Set Pecats Capitals i, també, la jornada futbolística de Tercera Divisió amb l’enfrontament entre el CF Pobla i La Jonquera, que va acabar amb triomf local per 2 gols a 1 i permet als de Martin Posse acostar-se a la part alta de la classificació.

Ja a la tarda, l’orquestra Meravella va protagonitzar el concert de Festa Major, aportant els darrers tocs festius abans d’un nou parèntesi que es tancarà aquest proper dijous, 2 de febrer, dia del Lledó. La solemne missa, la cercavila i el vermut popular amb l’actuació de la Cobla de Reus seran les propostes matinals, mentre que ja a la tarda tindrà lloc la solemne processó i l’espectacle pirotècnic.

I pel que fa al darrer cap de setmana de celebracions, s’obrirà dissabte al migdia amb la inauguració de la nova Avinguda de la Química, en un acte obert a la participació de tots els habitants del municipi i que inclourà l’actuació musical d’una dixie band. Així mateix, durant tot el dia tindrà lloc la quarta edició del Campionat multiesportiu del Lledó, amb competicions de tennis taula, dards, FIFA 2017 i futbolí. A la tarda, les propostes s’adreçaran al públic familiar i sobretot infantil, amb la gran festa i el correfoc infantils.

Finalment, el diumenge 5 de febrer es clourà aquesta Festa Major en honor a la Mare de Déu del Lledó amb dues propostes esportives que La Pobla estrena enguany, com són els campionats de bàsquet 3x3 i de pàdel.

Comentarios
Multimedia Diari