2,5 tones de caramels a disposició dels Reis Mags quan vinguin a Tarragona

La Cavalcada de Reis de Tarragona està formada per disset carrosses i compta amb la participació de 280 persones

02 enero 2020 16:59 | Actualizado a 03 enero 2020 18:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Reis Mags d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran per mar al barri del Serrallo el proper diumenge 5 de gener de 2020, a les 18.15h per repartir regals als nens i nenes de Tarragona.

De les 19 a les 20.30h, la Cavalcada recorrerà els carrers de la ciutat, des del carrer Reial fins a la plaça de la Font, davant de l’Ajuntament, on l’alcalde, Pau Ricomà, els hi lliurarà les claus de la ciutat.

La Cavalcada de Reis de Tarragona està formada per disset carrosses i compta amb la participació de 280 persones, a les quals cal afegir 200 persones més entre voluntaris, Brigada Municipal, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Neteja i seguretat, entre d’altres.

Durant el recorregut de la cavalcada es repartiran 2.500 quilos de caramels sense gluten, aptes per a persones celíaques.

Horaris i recorregut:

18.15 h. Arribada per via marítima al moll del Serrallo dels Reis Mags d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar amb la benvinguda de les 21 salves pirotècniques i les sirenes dels vaixells i barques del Port. Els Reis Mags seran rebuts pels representants institucionals i es traslladaran al balcó del Teatre del Pòsit de Pescadors, on saludaran a la ciutadania. Seguidament pronunciaran parlaments de benvinguda el president del Port de Tarragona, Josep M. Cruset, la primera Tinenta d’Alcalde, Carla AguilarCunill i Ses Majestats.

18.40 h. Llançament del Castells de Focs.

19 h. Inici de la Cavalcada des del carrer Reial, que obrirà la Guàrdia Urbana motoritzada i la carrossa del Fanal de la ciutat de Tarragona, i desfilaran –entre d’altres la carrossa de l’Estel que els ha guiat fins a la nostra ciutat, la de la Sínia per subministrar aigua a totes les seves bèsties i les del Dromedari, el Camell i l’Elefant.

Itinerari de la Cavalcada: carrer Reial, plaça dels Carros, carrer d’Apodaca, Mitja Lluna, carrer de la Unió, Rambla Nova (dos tombs), carrer Sant Agustí, Portalet i plaça de la Font.

20.30 h. Arribada a la plaça de la Font i entrada del seguici dels Mags d’Orient a peu mentre es podrà veure una projecció de mapping a la façana de l’Ajuntament. Amb l’entrada de ses Majestats a plaça, sonaran els tocs dels clarins i timbales. Seguidament L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, els hi lliurarà les claus de la ciutat i farà els parlaments oportuns. Finalment Ses Majestats pronunciaran unes paraules dirigintse a tots els nens i nenes de la ciutat.

L’acte clourà amb una nova projecció d’imatges a la façana de l’Ajuntament, acompanyament musical i una pluja de confeti i caramels.

Dissabte dia 6, a partir de les 9 hores del matí, els Reis Mags visitaran diverses residències, hospitals i centres d’acollida de la ciutat.

Comentarios
Multimedia Diari