A presó el sospitós de l'atracament a una pastisseria de Valls

Un individu amb la cara tapada i portava guants es va presentar a la nova pastisseria armat amb el que semblava una escopeta de dos canons

11 enero 2018 11:14 | Actualizado a 16 enero 2018 20:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dimarts un home com a presumpte autor de l'intent d'atracament ocorregut el dia anterior en una pastisseria de Valls. Aquest matí ha passat a disposició judicial i el jutge ha decretat presó. 

La detenció va tenir lloc a les 12.40 horas de dimarts al carrer. Es tracta d'un veí de la capital de l'Alt Camp de 36 anys i de nacionalitat espanyola. Havia estat ja arrestat en set ocasions per delictes contra el patrimoni.

Després de ser detingut va col·laborar amb els agents i va lliurar la roba que portava el dia de l'atracament així com també l'arma, tipus escopeta, que s'ha enviat a analitzar a Barcelona per detenirmar què pot disparar.

Com es recordarà, els fets van tenir lloc poc després d'un quart de vuit a la tarda a una pastisseria del carrer Avenir, un establiment que fa poc més d'un mes que ha obert al públic.

Un individu amb la cara tapada i portava guants es va presentar a la nova pastisseria armat amb el que semblava una escopeta de dos canons.

L'home va demanar a l’empleada el diners de la caixa enregistradora. La dona, però, sembla ser que li va llençar algun objecte, moment que va escoltar un tret.

La treballadora, espantada, va fugir al carrer. El lladre, en veure's sol a l'interior, també va marxar en direcció cap el carrer Colom. L'encarregada de l'establiment, en veure que el lladre havia marxat, va tornar a l'interior i inicialment no va trobar res a faltar.

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra es van traslladar a l'indret. Van estar buscant la bala o els perdigons del tret, amb resultat negatiu. Per això, els investigadors creuen que es tractava d'un cartutx de fogueig.

Comentarios
Multimedia Diari