Accident a Bràfim amb una dona atrapada

El vehicle ha donat diverses voltes de campana

25 mayo 2019 12:29 | Actualizado a 25 mayo 2019 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una persona ferida i una d'il·lesa és el balanç provisional d'un accident de trànsit que ha tingut lloc a les 13.50 hores d’avui dissabte en el punt quilomètric 21 de la carretera TP-2031 -de Tarragona a Santes Creus-, al terme municipal de Bràfim (Alt Camp).

Un vehicle ha donat diverses voltes de campanya i una dona ha quedat atrapada en quedar el cotxe bolcat.

Una dotació de bombers del parc de Valls s'ha traslladat al lloc per poder alliberar la persona, que anava d'acompanyant.

Fins el lloc s'han desplaçat també Mossos d'Esquadra i una ambulància.

Dos accidents a 200 metres

Al llarg del dia d'avui s'han produït altres accidents al Camp de Tarragona. En diversos d'ells s'han vist implicats motocicletes. Aquest seria el cas d'un que ha tingut lloc a les 8.35 hores al quilòmetre 3,100 de la carretera TV-7002 -que va de Poblet a Vimbodí-, on s'ha vist implicat un motorista, que ha resultat ferit lleu.

A la mateixa carretera i 200 metres de l'anterior, s'ha produït un altre accident amb una moto implicada a les 13.42 hores, en aquest cas al punt quilomètric 3. El motorista ha resultat ferit greu.

Altres

Poc abans de les nou del matí un vehicle s'ha sortit de la via a la carretera T-315 (de Bellissens), al terme de Reus. I a les 11 del matí han xocat una moto i un turisme al passeig de la Independència de Tarragona.

Finalment, a Torredembarra també un cotxe i una moto s'han vist implicats en una col·lisió que ha tingut lloc a un quart de dues de la tarda al passeig de l'Estació cantonada amb carrer Barcelona.

Comentarios
Multimedia Diari