Más de Tarragona

Adolf Quetcuti repeteix al capdavant de la presidència del COAATT

La candidatura ha estat l’única en presentar-se

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la candidatura. FOTO: DT

Imatge de la candidatura. FOTO: DT

El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona (COAATT) ha celebrat de nou eleccions a la presidència per renovar la Junta de Govern per als propers quatre anys.

La candidatura presentada per Adolf Quetcuti, fins ara president, ha estat l’única en presentar-se, de manera que el tarragoní serà al capdavant del COAATT els propers quatre anys.

Quetcuti vol donar continuïtat al seu projecte iniciat l’anterior mandat que passa per la recerca dels mecanismes que possibiliten la defensa dels col·legiats, l’ampliació de les seves competències, la millora de les relacions amb les administracions, una aposta clara per les noves tecnologies i garantir una rendibilitat del patrimoni de l’entitat que passa, també, per tenir un Col·legi amb els comptes sanejats.

La nova Junta està formada per la majoria de membres de l'anterior equip i tots ells ja han pres possessió dels seus càrrecs. A més d'Adolf Quetcuti, el nou equip està format per Yolanda Fernández i Vázquez (vicepresidenta), Francesc Xavier Llorens i Gual (secretari), Jordi Roig i Rodamilans (tresorer), Gemma Blanch i Dalmau (comptadora), Marià Montoro i Perelló (vocal), Pere Vinaixa i Clariana (vocal), Júlia Oriol i Pasano (vocal), Marc Anglès i Pascual (vocal) i Iván Fernández i Pino (vocal).

Temas

Comentarios

Lea También