Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Agredeix la seva dona a Tarragona i carrega les maletes al cotxe per tornar al Marroc

L'home va reconèixer que havia discutit amb la dona

Redacció

Whatsapp
La Guàrdia Urbana ha detingut el presumpte autor.

La Guàrdia Urbana ha detingut el presumpte autor.

A tres quarts de dues de la tarda del passat dilluns la Guàrdia Urbana va rebre una trucada de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona informant que una dona s'havia personat al centre cívic manifestant que el seu marit l'havia agredit i insultat en vàries ocasions. Els agents es va personar al domicili trobant a la víctima plorant i molt nerviosa, acompanyada dels seus fills. Un cop es va tranquil·litzar, va manifestar que el seu marit es trobava al carrer omplint el cotxe de maletes per marxar cap al Marroc. També va explicar als agents que l'havia insultat i colpejat a la cara. Els agents van parlar amb el marit, que va reconèixer haver discutit amb la seva dona. Per aquest motiu es procedeix a la seva detenció per un delicte de violència de gènere.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También