Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ajuntaments i particulars demanen ajuts a l'Estat pels danys de la riuada de l'octubre

La Subdelegació del govern espanyol a Tarragona ha rebut un total de 46 sol·licituds de particulars i 17 d'ajuntaments de la Conca de Barberà, Alt Camp, Baix Camp i Tarragonès

ACN

Whatsapp
El riu Francolí al seu pas per l'Espluga de Francolí i de les destrosses a la llera, dies després dels aiguats del 22 d'octubre. FOTO: ACN

El riu Francolí al seu pas per l'Espluga de Francolí i de les destrosses a la llera, dies després dels aiguats del 22 d'octubre. FOTO: ACN

Una vintena d'ajuntaments tarragonins i gairebé una cinquantena de particulars demanen ajuts a l'Estat pels danys ocasionats per la riuada de l'octubre passat.

La Subdelegació del govern espanyol a Tarragona ha rebut un total de 46 sol·licituds de particulars i 17 d'ajuntaments de la Conca de Barberà, Alt Camp, Baix Camp i Tarragonès per tal d'acollir-se als ajuts previstos al reial decret 307/2005 que regula les subvencions davant de determinades necessitats derivades de situacions d'emergència o de tipus catastròfic. El termini per presentar les sol·licituds va finalitzar dissabte passat i la Direcció General de Protecció Civil del Ministeri d'Interior té sis mesos per resoldre-les.

Els ajuntaments que han presentat sol·licitud d'ajut són l'Aleixar, Alforja, les Borges del Camp, Capafonts, Colldejou, l'Espluga de Francolí, Maspujols, Montblanc, Porrera, Prades, la Riba, Riudoms, Salou, Vallclara, Vilanova de Prades, la Vilella Baixa, i Vimbodí i Poblet.

Pel que fa les sol·licituds presentades, la majoria són veïns de la zona de l'Espluga -una dotzena-, Montblanc -vuit- i Vimbodí i Poblet -sis. També n'hi ha de Riudoms -deu-, la Riba -quatre-, Salou -quatre- i Vallclara -dos.

Les sol·licituds s'han presentat per via telemàtica a l'aplicació web de la Direcció General de Protecció Civil del Ministeri de l'Interior o al Registre General de la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona.

Segons informen fonts de la Subdelegació, aquest reial decret contempla ajudes a corporacions locals, unitats familiars o particulars, comunitats de propietaris i establiments industrials i comercials per fer front a les despeses d'emergència ocasionades per la gota freda.

Temas

Comentarios

Lea También