Albert Batet no repetirà a l’alcaldia de Valls

Ho va anunciar en un acte aquest dijous al vespre a la Casa de Cultura de Valls. La regidora de Via Pública, Dolors Farré, encapçalarà la llista en les pròximes eleccions municipals

15 marzo 2019 08:57 | Actualizado a 15 marzo 2019 09:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després d’onze anys com alcalde de Valls, i setze com a regidor a l’Ajuntament, Albert Batet va anunciar aquest dijousah al vespre que no repetiria com alcaldable a les pròximes eleccions municipals. Ho va fer en una esperada conferència a la Casa de Cultura de Valls i plena de gom a gom, trencant el que ja era un secret a veus i resolent oficialment l’interrogant que planava sobre la seva carrera política a la ciutat. Batet va confirmar que Dolors Farré, regidora des del 2008, el rellevarà al capdavant de la llista, sota les sigles de Junts per Valls. 

Batet va declarar que «no ha estat una decisió fàcil i l’he hagut de meditar molt amb l’equip de govern i també amb Carles Puigdemont».
També refermar que «Valls necessita ara forces renovades i una regeneració. Per aquest motiu calen persones que tinguin la mateixa il·lusió que el primer dia». Així doncs, a la llista de Junts per Valls hi haurà persones noves. També va agrair als vallencs tota la confiança en aquests anys, i els regidors. 

«Valls necessita forces renovades i una regeneració. Per aquest motiu calen persones noves», Albert Batet, Alcalde de Valls

Durant la conferència l’actual alcalde va repassar la seva trajectòria política amb els principals projectes de ciutat: el Museu Casteller de Catalunya –obrirà portes aquest estiu–, la urbanització del passeig dels Caputxins, les inversions al polígon Industrial de Valls, nous equipaments a la ciutat, principals inversions al Barri Antic.

«Creiem en el Barri Antic»
«No hi ha hagut cap carrer al Barri Antic que no s’hi hagi fet cap actuació. Nosaltres sempre hem cregut en aquest projecte», va dir. De fet s’ha destinat en els darrers anys 32 milions d’euros al centre històric de Valls. També va destacar que en 4 anys s’han fet 1822 actuacions als diferents barris. «Hem ajudat a resoldre problemes i millorar les condicions de vida per a moltes persones de Valls». En el comiat es va incloure un vídeo que feia repàs d’aquests anys de legislatura, i Albert Batet va emocionar-se en veure les imatges. 

També es va projectar un vídeo de Carles Puigdemont d’agraïment a Batet, com a alcalde i amic, i de suport a Farré, com a nova candidata. Dolors Farré va assegurar que «ha estat una decisió difícil però la teva generositat t’honora», i va afegir que «treballaré al costat dels barris com fins ara i estaré el cent per cent per Valls, i per aquest motiu accepto l’alcaldia». 

Comentarios
Multimedia Diari