Alcoverencs pel Canvi i JJxCat governaran al Consell Comarcal de l'Alt Camp

L'alcalde de Vilabella, Joan M. Sanahuja continuarà com a president de l'ens comarcal

15 julio 2019 11:17 | Actualizado a 15 julio 2019 11:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Alcoverencs pel Canvi i Junts per Catalunya governaran junts al Consell Comarcal de l'Alt Camp. Així ho han anunciat aquest migdia en roda de premsa, a la seu del Consell a Valls. Hi ha assistit l'alcalde d'Alcover, Robert Figueras que encapçala la llista Alcoverencs pel Canvi, i l'alcalde de Vilabella -qui repeteix presidència-, Joan M. Sanahuja (JuntsxCat).Les dues formacions van explicar els diferents acords que han arribat i que treballaran en aquest mandat: tenir una partida per arranjar els camins, millorar el transport gratuït, descentralitzar el Consell Comarcal i també tenir dinamitzadores a Alcover, buscar ajudes pel que fa l'habitatge social i la promoció econòmica a través del pacte Camp de Valls. L'alcalde de Vilabella, Joan M. Sanahuja repetirà com a president de l'ens comarcal. No obstant, decidiran si ho fa durant els propers quatre anys, o canviaran a la meitat.

 

"Aquesta és una decisió interna del grup que prendrem més endavant", ha dit Sanahuja. De fet, fa uns dies alguns mitjans de comunicació van anunciar un possible pacte amb el PSC. Des de Valls-Alt Camp per la Independència (ANC) va demanar responsabilitat a les seccions locals de Valls i de l’Alt Camp de Junts per Catalunya, i els va exigir que no pactessin amb el PSC al Consell Comarcal de l’Alt Camp.

"El pacte que s'estava gestant era amb el partit alcoverenc, i no amb el PSC", ha afirmat Joan M. Sanahuja. Per la seva part, Robert Figueras ha refermat que "aquesta és la millor fòrmula per donar una estabilitat al Consell". 

El Consell Comarcal de l'Alt Camp es constituirà per al mandat 2019-2023 en el ple d'avui a la tarda, quan els consellers i conselleres comarcals electes juraran o prometran el càrrec i es votaran les candidatures que es presentin.

Comentarios
Multimedia Diari