Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Alfred Arola, premi de difusió Eutyches

L’editor tarragoní rep el guardó del Consell Comarcal per la seva implicació en el territori

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’editor tarragoní Alfred Arola ha rebut el premi de difusió Eutyches del Consell Comarcal. FOTO: PERE FERRÉ

L’editor tarragoní Alfred Arola ha rebut el premi de difusió Eutyches del Consell Comarcal. FOTO: PERE FERRÉ

L’editor Alfred Arola va rebre a principis d’aquest mes de desembre el XIX Premi Tarragonès de Difusió Eutyches, un guardó concedit pel Consell Comarcal del Tarragonès. El reconeixement premia així la seva important trajectòria al capdavant de l’editorial tarragonina Arola Editors, coincidint amb la celebració del vintè aniversari de la seva fundació, juntament amb el seu germà Fèlix.

El jurat destaca la seva implicació amb el territori a l’hora de donar veu a autors de la casa i temàtiques locals, posant de manifest la seva vocació cultural, transversal i de compromís amb la societat. Així mateix, és important mencionar, d’una manera especial, la col·lecció Textos a part, que l’ha convertit en una editorial de referència a tot el país en l’edició i publicació d’obres de dramaturgs i en la divulgació de textos teatrals catalans contemporanis.

Arola editors va ser fundada el 1998 amb una clara vocació multidisciplinària amb la fi tot plegat de donar cobertura i servei als diferents agents culturals del país i del territori, amb més de 1.200 títols publicats i posant en marxa diferents col·leccions.

El gènere teatral

Arola Editors porta, a més a més, el teatre a tots els racons de Catalunya, en col·laboració amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i el servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Llegir el Teatre és una col·lecció que apropa aquest gènere a tots els ciutadans, en els diversos clubs de lectura que hi ha repartits per tota la geografia catalana. Una edició que eternitza aquella obra que, d’una altra manera, es perdria un cop representada.

Narrativa, poesia, feminisme, fotografia... La voluntat des d’un principi va ser donar visibilitat a tots, autors i lectors. Una editorial familiar que ha fet dues dècades pensant en el territori i compartint amb ell els seus èxits.

L’objectiu d’aquest premi és posar en valor una personalitat que hagi incentivat aspectes culturals, mediambientals o patrimonials del Tarragonès.

Temas

Comentarios

Lea También