Andorra la Vella porta l'escudellada popular aquest diumenge a Valls

Una trentena d'andorrans vindran fins a la capital de l'Alt Camp perquè els vallencs degustin aquest plat típic

19 mayo 2017 15:54 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una trentena d’andorrans vindran aquest cap de setmana a Valls per celebrar de nou una escudellada popular a la capital de l’Alt Camp, un intercanvi gastronòmic i cultural que s’havia realitzat anys enrere, però que des del 2011 no es feia.

Enguany, coincidint amb el 50è aniversari de l’agermanament de Valls i Andorra la Vella, s’han volgut reprendre les sinergies entre les dues ciutats i ara, després que el passat 12 de febrer Valls anés a fer una calçotada a Andorra, és el torn dels andorrans.

L’activitat començarà diumenge al matí, 26 de març, amb la preparació de l’escudella, el típic àpat andorrà a base d’ingredients com arròs, fideus, botifarra, careta de porc o mandonguilles. Es farà una preparació prèvia a la cuina de Vallsgenera, tot i que el plat s’acabarà d’elaborar a la mateixa plaça de l’Oli amb ingredients que s’hauran comprat a les botigues que es troben a la mateixa plaça i voltants.

Durant la jornada, es preveu servir prop de 600 racions a partir de les dotze del migdia. Per tal de poder participar de l’escudellada i poder degustar-la, caldrà adquirir tiquet al preu de set euros, que inclou, a més d’una ració d’escudella, un plat de ceràmica commemoratiu dels 50 anys d’agermanament, una cullera de fusta, pa i vi. Els tiquets també es podran adquirir el mateix diumenge, a partir de les 12 h, a la plaça de l’Oli.

Comentarios
Multimedia Diari