2018: Arriba a Corsini la WaterMelon Pool més tarragonina

Les votacions per escollir els cinc candidats comencen aquesta tarda a la web del ‘Diari’

10 agosto 2018 07:49 | Actualizado a 04 septiembre 2018 11:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La WaterMelon Pool ja és aquí. Aquesta tarda es donarà el tret de sortida a les votacions dels candidats. Els cinc més votats es tiraran a la piscina el pròxim divendres 17 d’agost. La principal novetat d’enguany és que la piscina s’instal·larà al mig de la renovada plaça Corsini. Durant sis dies, els tarragonins hauran de decidir qui són els candidats que més mereixen mullar-se. Aquests seran els protagonistes de la jornada del dia 17. Es podrà començar a votar avui, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a través de la pàgina web del Diari de Tarragona, fins al pròxim dijous dia 16 d’agost, quan es tancaran les votacions.

10 d’agost a les 19.30 hores: Inici de les votacions per escollir els 5 candidats

La WaterMelon Pool és una iniciativa que es va engegar fa sis anys, amb l’objectiu de remullar als TTV –Tarragonins de Tota la Vida–, disfressats i sota la mirada d’amics i veïns. L’acte ha anat canviant d’ubicació fins a arribar enguany a la Plaça Corsini. Enguany, l’organització, la Cooperativa Combinats, vol posar en valor els cognoms dels 25 candidats, ja que la majoria d’ells formen part de sagues tarragonines. Els candidats han estat escollits per ser persones multitasques, és a dir, que formen part, i d’una manera activa, de diferents entitats del territori. A més, l’organització també aposta per perfils digitals actius a les xarxes socials. 

Cada candidat ha escollit una entitat benèfica per donar els diners recaptats  

Cada candidat ha escollit una entitat benèfica per destinar els diners en cas de quedar en primer lloc. Els tarragonins podran conèixer els participants a través de la web del Diari, on hi haurà un text de presentació de cada candidat i un vídeo d’un minut explicant qui són i a què es dediquen. 

16 d’agost a les 9 hores: Es tanquen les votacions a través de la web del ‘Diari’

La mecànica del joc es manté gairebé igual. Tothom qui es vulgui refrescar, ho podrà fer. L’organització recomana portar roba de bany. Els presents hauran d’encarregar-se de tirar a l’aigua als cinc candidats guanyadors. És molt fàcil: pagar un euro –per dues tirades–, i aconseguir que la pilota toqui la diana. Només és qüestió de punteria. El protagonista més votat online rebrà els diners obtinguts en la venda de tiquets de la Sindriada –que també tindrà lloc el mateix 17 d’agost–, i de les partides de la WaterMelon Pool, per destinar-los a l’entitat benèfica que ha escollit. 

17 d’agost a partir de les 10 hores: Inici de la WaterMelon Pool a la plaça Corsini.

La Sindriada, que començarà a les set, se celebrarà, a la parada de promocions del Mercat Central. A partir de les vuit del vespre, el músic Pele McLeod actuarà a la plaça Corsini amb la Cançó de l’Estiu, amb el títol Estiu Assolellat. L’organització anima a tota la ciutadania a remullar-se a la WaterMelon Pool durant la jornada del dia 17 d’agost. Tot està preparat per començar la cinquena edició de l’acte més remullat de Sant Magí!

Comentarios
Multimedia Diari