Audi Vilamòbil, el nou concessionari oficial Audi al Camp de Tarragona

14 julio 2021 11:25 | Actualizado a 16 julio 2021 17:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Segons Albert Martínez, gerent d’Audi Vilamòbil, “obrir aquestes noves instal·lacions representa donar un salt qualitatiu i d’experiència amb el client. Volem poder donar un espai on el client estigui a gust en tot moment, ja sigui mirant un cotxe nou o km.0 o fent un cafè, teletreballant o senzillament llegint el diari mentre espera la revisió del seu Audi”.

Audi Vilamòbil comptem amb un espai de càrrega elèctrica i, en breu, també amb un súper carregador per als clients que vulguin entrar en una nova forma de conduir amb els vehicles elèctrics o híbrids endollables de la marca.

S’ha invertit en tecnologia per donar una experiència única al client per escollir el seu nou Audi i per reparar-lo. El nostre equip tant de vendes com postvenda, té molts anys d’experiència i és conegut pels nostres clients de l’àrea de Reus i Tarragona.

Per tant, noves instal·lacions i la il·lusió renovada de poder oferir un servei Premium amb l’equip de confiança de sempre. Els convidem a venir i visitar les nostres instal·lacions.

En paral·lel, Albert Vallverdú, director de vendes d’Audi Vilamòbil, també ens anima a venir “per descobrir una de les instal·lacions més modernes que te Audi a tot España. Un nou sistema de venda en que tot gira al voltant de l’experiència del client”.

Només entrar a l’exposició per la porta principal, el client ja percep que està en una altra dimensió de concessionari Premium. En aquest espai no veiem taules de venedors, només vehicles i una atenció personalitzada que es realitza en qualsevol de les variades zones tecnològiques que Audi ha desenvolupat per tal que el client senti que tot gira al seu voltant.

Disposem de zona d’alta resolució 3D on podem visualitzar el vehicle que hem configurat amb un grau de detall que sorprèn a tothom. També hi ha 7 zones diferents per poder configurar el vehicle o, simplement, tancar la venda.

La sala d’entrega, fa que el moment màgic que representa per un client anar a recollir el seu nou vehicle, es torni molt especial. Il·luminació, música i temàtica personalitzada, converteixen el fet de comprar un vehicle a Audi Vilamobil, en una de les experiències més sorprenents pel client.

Finalment, Herminio Moreno, director de postvenda i taller, afirma que “ja tenim tot el que necessites, a més de bons professionals, un espai perque puguis treballar, relaxar-te, prendre un cafè, sol·licitar una oferta del teu nou AUDI i, mentrestant, esperes que fem la revisió del teu cotxe. Ja tenim tot l’espai que et mereixes”.

JA SOM LA TEVA NOVA EXPERIÈNCIA AUDI AL CAMP DE TARRAGONA.

Comentarios
Multimedia Diari