Avui comença la ruta gastronòmica del 'Des-Tapa la Canonja'

La segona edició de la ruta de tapes comença aquest cap de setmana i es podrà gaudir fins al dia 19 d\'abril

19 mayo 2017 23:06 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de l’èxit de la primera edició, que es va celebrar l’any passat, torna la ruta gastronòmica ‘Des-Tapa la Canonja’.

Enguany hi participen catorze establiments del poble; tres més que en el circuit anterior. Restaurants, bars i geladeries ens tornaran a oferir, durant dos caps de setmana, concretament els dies 10, 11, 12, 17, 18 i 19 i la Diada de la Municipalitat, el dia 15, tapa i beguda per 2 euros.

De nou, les persones que participen en aquesta ruta gastronòmica es convertiran en el jurat de la millor tapa i optaran a diferents premis. Només caldrà fer el recorregut complet pels bars-restaurants participants de la Canonja i lliurar la butlleta del programa segellada.

Enguany hi participen: Bar El Racó de l’Orfeó, Bar Ramírez, Bocatín Malagueño, Bar la Florida, Bar Antídot; Bar Índalo, Geladeria el Poble, Com a casa, Bar Nova Amistat, Tape Art, Can Chato, Aplec, Dos Roses i Pizzería Metro.

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Canonja, Francesc Roca, comenta que «el nivell dels establiments adherits en aquesta edició és altíssim i es veu que han treballat de debò, per oferir-nos la seva millor tapa». Roca avança que des de l’àrea de Promoció Econòmica «estem treballant per organitzar a la tardor una altra edició; on volem difondre els productes culinaris tradicionals de la Canonja».

L’àrea de Promoció Econòmica ha agraït la col·laboració dels establiments que hi participen i dels patrocinadors (Makro, Komkal, La Boella, Masquefina, Estrella Damm i Vermouth Yzaguirre). En aquest sentit l’Ajuntament atorgarà un premi de reconeixement a l’establiment que obtingui el major nombre de vots com la millor tapa. L’establiment guanyador rebrà una menció i el premi d’una nit per a dues persones a l’Hotel La Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar.

L’establiment patrocinador Makro atorgarà un premi a la tapa més creativa. També hi haurà premis per les persones que realitzin tot el recorregut del ‘Des-Tapa la Canonja’. Per participar s’ha de dipositar la butlleta complimentada i segellada per tots els establiments adherits a l’urna situada a l’entrada al Castell de Masricart, a la plaça del Castell, entrada pel carrer Masricart. La data màxima per lliurar la butlleta serà el 30 d’abril.

El sorteig es lliurarà l’11 de maig en un acte públic. Els premis d’aquesta segona edició seran:

- Sorteig d’una nit per a dues persones a l’Hotel La Boella que inclou sopar, dormir i esmorzar.

- Sorteig de 14 dinars o sopars a escollir per a dues persones que estan oferts pels establiments adherits a aquest esdeveniment gastronòmic.

Comentarios
Multimedia Diari