Más de Tarragona

Ballesteros posa un "notable ben alt" al pacte de govern de Tarragona un any després de la signatura

L'alcalde afirma que el moment més difícil no ha estat l'ajornament dels Jocs Mediterranis, sinó la marxa d'Alejandro Fernández

ACN

Whatsapp
Josep Maria Prats, Alejandro Fernández i Josep Fèlix Ballesteros, socis de govern a Tarragona. Foto: ACN

Josep Maria Prats, Alejandro Fernández i Josep Fèlix Ballesteros, socis de govern a Tarragona. Foto: ACN

Aquest dijous es complirà un any de la signatura del pacte de govern tripartit a Tarragona entre PSC, PP i Unió, i l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, en fa una valoració molt positiva. “Tot i que ideològicament no era fàcil i ho vam haver d’explicar molt a Tarragona i a fora perquè s’entengués, crec que ha estat raonablement positiu i li posaria un notable ben alt”, ha assenyalat aquest dimecres. Segons Ballesteros, el moment més difícil del darrer any no ha estat l’ajornament dels Jocs Mediterranis, sinó la marxa del primer tinent d’alcalde, Alejandro Fernández, com a nou portaveu del PPC al Parlament. “Era un pes pesat del pacte i el trobem a faltar, però en José Luis Martín està molt a l’alçada. Només li falta una mica de projecció pública, perquè internament està fent un treball brutal”, ha opinat el batlle.

Josep Fèlix Ballesteros ha justificat la seva bona valoració del pacte perquè els partits que l’integren han estat capaços de separar els objectius de la ciutat de la ideologia. L’alcalde ha opinat que s’estan assolint “raonablement” els objectius de l’acord en àmbits com el Pla Estratègic de Ciutat i l’aposta pel turisme i els Jocs Mediterranis. També, ha subratllat Ballesteros, s’ha aconseguit l’estabilitat al saló de plens i l’aprovació dels pressupostos. 

L’alcalde de Tarragona ha afirmat també que les relacions personals i el nivell de confiança entre els membres del govern han funcionat bé. “Quan hem hagut de discrepar públicament ho hem entès perfectament. A les mocions dels plenaris cadascú vota la seva i el pacte no ha grinyolat; al contrari, ha reforçat cadascuna de les ideologies”, ha conclòs.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También