Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ballesteros treu pit i se sent orgullós del compromís dels municipis amb els Jocs

L'alcalde de Tarragona ha signat aquest migdia els convenis de col·laboració amb els alcaldes dels 13 municipis de la demarcació

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els 13 batlles dels municipis dels Jocs del Mediterrani. FOTO: Mauri

Els 13 batlles dels municipis dels Jocs del Mediterrani. FOTO: Mauri

L’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2018, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat aquest migdia els convenis de col·laboració amb els alcaldes dels 13 municipis de la demarcació que seran seu dels Jocs Mediterranis 2018. L’acte ha tingut lloc al jardí de Casa Canals.

L’alcalde Ballesteros ha assegurat sentir-se molt orgullós i agraït “per la feina feta i el compromís de tots els municipis. Ens hem sentit molt acompanyats. Hem superat moltes dificultats, tant d’inversió com de timing, però avui estem aquí tots, a punt de gaudir dels Jocs”. I ha afegit: “Els Jocs seran una excel·lent oportunitat per mostrar-nos al món com som: excel·lents, convençuts de les nostres possibilitats i amb projectes compartits”.

Els convenis recullen els compromisos específics de cada ajuntament amb la Fundació Tarragona 2018, com són: la cessió de les instal·lacions i via pública per a la celebració dels Jocs, el material esportiu, les zones d’aparcament, aspectes tecnològics, pla d’autoprotecció i assegurances, entre d’altres.

Els alcaldes i regidors que han signat els convenis són dels ajuntaments següents: Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, El Morell, El Vendrell, La Pobla de Mafumet, La Selva del Camp, Reus, Salou, Torredembarra, Valls, Vilaseca i La Canonja.

Toyota, cotxe oficial dels Jocs

Per la tarda, una representació de la marca de cotxes Toyota ha celebrat l’acte d’entrega dels vehicles oficials dels  Jocs Mediterranis Tarragona 2018. 

Són un total de 294 vehicles que durant aquests dies serviran pels desplaçaments per les diverses seus i un cop acabada la celebració, tornaran a la firma japonesa, que els posarà a la venta.

FOTO: Èric Bondia

L'acte s'ha celebrat a l’estadi del Club Gimnàstic Tarragona amb la presència de l'alcalde Ballesteros, el regidor comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, Operations & Channel Management Director de Toyota España, Francisco Berrocal;  Corporate Affairs General Manager de Toyota España, Enrique Centeno; Fleet & Used Car General Manager de Toyota España, Vicente Cabello y el gerent de Toyota Autoforum, Joan Ovejo.

Temas

Comentarios

Lea También