Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Batet aplicarà 1,4 milions d’euros del romanent de tresoreria a inversions

El consistori dotarà amb 1,2 milions d’euros la remodelació urbanística de l’entorn del passeig dels Caputxins i la carretera del Pla, a més d’ampliar la partida per a la reforma de Ca Xapes

Diari de Tarragona

Whatsapp
El consistori vol reduir en 1 milió d’euros l’endeutament financer. Foto: CEDIDA

El consistori vol reduir en 1 milió d’euros l’endeutament financer. Foto: CEDIDA

L’Ajuntament de Valls aplicarà 2.333.000 euros del romanent de tresoreria positiu amb què s’han tancat els comptes municipals d’anteriors exercicis a ampliar el pressupost d’enguany d’inversions i a reduir l’endeutament financer de la corporació. 

La part més important de la modificació que es debatrà en el ple de l’Ajuntament dilluns, 4 de setembre, és l’ampliació de les inversions municipals per enguany en 1,4 milions d’euros, tal com proposa l’equip de govern de l’alcalde Albert Batet.
La principal modificació és la dotació pressupostària amb 1.265.000 euros per a la remodelació urbanística del passeig dels Caputxins i el seu entorn. D’aquesta manera, amb la reforma del passeig dels Caputxins i el seu entorn, es donaria continuïtat als projectes ja executats de millora urbanística als carrers Germans Sant Gabriel i Avenir o a tot l’àmbit del carrer de Paborde, així com la que en els pròxims mesos es realitzarà al carrer Jacint Verdaguer. 

La modificació de pressupost finançada pel romanent de tresoreria positiu també inclou ampliar partides d’altres projectes. En concret, s’amplia amb 100.000 euros més el finançament al projecte de reforma de l’edifici de Ca Xapes com a seu de la Llar del Jubilat, situant el pressupost definitiu per enguany en 309.000 euros.

La proposta es debatrà en el pròxim ple municipal

Així, s’amplia la dotació d’un projecte que tindrà caràcter pluriennal i en què ara per ara s’està treballant ja en la redacció del projecte bàsic i executiu per a la reforma d’aquest immoble. 

Per últim, també s’amplia amb 21.000 euros més la partida d’inversions per al projecte de restauració patrimonial de la muralla medieval de Sant Antoni. D’aquesta manera, s’ha previst ampliar enguany en 947.000 euros l’amortització de préstecs bancaris que permetran reduir encara més els nivells d’endeutament de la corporació. 

Els projectes escollits pels ciutadans en el procés de pressupostos participatius del 2017 són: banc de recursos tècnics de salut (10.700 euros), adequació enllumenat Parc Barrau (25.000 euros), Parc de Barres de l’Skate Parc (12.500 euros) o el futur arbrat a la zona d’accés a l’escola Enxaneta (7.000 euros).

Temas

Comentarios

Lea También