Ca Creus (Valls) es consolida com a espai de referència de la capital de l'Alt Camp

El nou programa del Centre Cívic proposa 35 activitats, cursos i tallers, la meitat dels quals són novetats respecte a la programació anterior

19 mayo 2017 23:44 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Prop de 1.000 persones han participat en les activitats organitzades pel Centre Cívic en el darrer trimestre de l’any. L’èxit d’assistència en les diferents pro- postes del Centre Cívic consolida aquest espai de la ciutat com un referent comunitari del barri i el conjunt de la ciutat.

Per altra banda, el Centre Cívic ha obert aquest dilluns les inscripcions al públic per apuntar-se a les diferents activitats que ha programat per al proper trimestre a l’Espai Ca Creus.

En total, la nova programació del Centre Cívic compta amb 35 activitats, cursos i tallers adreçats a diferents públics, des d’infants fins a gent gran, i que sumen un total de 311,5 hores. Les inscripcions es poden fer al mateix Espai Ca Creus (c/ Sant Pere, 2) de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i els dimarts i dijous, de 17 a 19 de la tarda.

El nou programa d’activitats que organitza el Centre Cívic s’iniciarà la propera setmana (a partir de 19 de gener). La programació inclou cursos trimestrals i tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils.

Cal destacar també que es manté un nombre important d’activitats gratuïtes que representen el 35% del total de les activitats. En aquest sentit, i des del trimestre anterior les activitats del Centre Cívic ofereixen descomptes, principalment per als col·lectius en risc d’exclusió social, potenciant, així, l’element cohesionador, de dinamització i acció cívica d’aquest espai al Barri Antic.

La programació pretén satisfer tots els grups d’edat. Inclou 12 activitats i 8 xerrades obertes a tots els públics, però també en dedica d’altres a col·lectius més concrets. Aquest trimestre el Centre Cívic inclou en el seu programa 8 activitats especialment dirigides a la gent gran, com per exemple els tallers de memòria o gimnàstica i cursos de català i anglès, psicomotricitat i història.

L’oferta també inclou 6 activitats per a infants de 3 a 11 anys, com per exemple Reforç Escolar i el Món emocional a través del joc a més, d’espectacles infantils. El Centre Cívic manté l’oferta d’activitats familiars i l’escola de pares, així com diversos cursos i activitats relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació.

De nou el Carnaval infantil

Entre les activitats destacades d’aquest trimestre organitzades des del Centre Cívic trobem la 2a edició de la Rua de Carnaval Infantil que tindrà lloc el dissabte 14 de febrer. La Rua tindrà inici a les 17.30 hores davant del Centre Cívic de Valls i està pensada perquè els infants puguin lluir les seves disfresses i passar una bona estona pels carrers del centre de la ciutat.

Una de les noves propostes que ofereix el Centre Cívic aquest any és un curs de teatre obert a tots els públics a partir de 8 anys. El formador del taller, Marc Ayala, proposa un curs per introduir als participants en diferents disciplines escèniques com la música, el cant o la dansa, més enllà del teatre. El curs finalitzarà amb la representació d’una obra teatral, creada pels mateixos alumnes del curs.

La nova programació compte amb la col·laboració, entre d’altres, del Patronat Municipal d’Esports, Vallsgenera (Punt Òmnia), la Biblioteca Carles Cardó, Kids & Us o Viatges Iltrida. En aquest tipus de col·laboració cal destacar les activitats coorganitzades amb la Biblioteca Carles Cardó que inclouen contacontes, un taller de poesia i un recital de poesia de Vinyoli dels alumnes de primer de batxillerat de l’IES Narcís Oller, commemoració del centenari del naixement del poeta.

Comentarios
Multimedia Diari