Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

CaixaBank inaugura la segona oficina de nou model Store a Tarragona

La Store Plaça Ponent està oberta al públic amb un horari ininterromput de 8,30 a 18,30 hores

Diari de Tarragona

Whatsapp
Inauguració CaixaBank Store Plaça Ponent

Inauguració CaixaBank Store Plaça Ponent

CaixaBank ha inaugurat l’oficina Store Plaça Ponent, la segona oficina de nou model a la ciutat de Tarragona.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana.

També hi han estat presents el tinent d’alcalde comissionat per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018, Javier Villamayor; el conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca; el president de l’Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu i la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé.

L’acte ha comptat amb la presència del president del Nàstic, Josep Mª Andreu i els jugadors del primer equip César Arzo i Eddy Silvestre, així com de Tarracvs, la mascota dels JJMM Tarragona 2018, dels quals CaixaBank és patrocinador principal.

A la inauguració, que va tenir lloc ahir, hi van assistir més d’un centenar de clients

A la demarcació de Tarragona CaixaBank disposa de vuit oficines nou model: dues oficines a Tarragona, dues oficines a Reus, i una oficina a El Vendrell, Valls, Salou i Tortosa.

Durant l’acte, l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, va agrair a CaixaBank l’aposta per la ciutat de Tarragona. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l’objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

Les oficines Store representen un nou model d’atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 169 oficines d’aquest model a Espanya, fet que consolida l’entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Plaça Ponent, situada a la Plaça Ponent, 6, va obrir portes el passat 21 de desembre. Store Plaça Ponent disposa d’una una superfície aproximada de 450 m2. Compta amb 10 empleats i gestiona més de 7.000 clients.

Reconeixement amb el Premi DEC al millor projecte de Customer Journey

Les oficines Store són una passa endavant en l’estratègia d’innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l’aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC).

Aquest premi ressalta l'experiència diferencial que viuen els clients de les oficines Store i que reforça els principis i valors de proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social de CaixaBank.

Temas

Comentarios

Lea También