Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cambrils homenatja a Dolores Balbuena pel seu centenari

El regidor de Benestar Social, Josep M. Vallès,  l’ha visitat aquest dilluns a casa per felicitar-la i portar-li un ram de flors

Diari de Tarragona

Whatsapp
El regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, ha visitat dilluns a Dolores Balbuena Iglesias

El regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, ha visitat dilluns a Dolores Balbuena Iglesias

El regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, ha visitat aquest dilluns 12 de febrer a Dolores Balbuena Iglesias per felicitar-la pel seu 100è aniversari, portar-li un ram de flors i compartir una estona amb ella i la seva família.

El regidor també li ha posat  la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement i li ha llegit una carta, en el decurs d’un petit homenatge que també ha comptat amb la presència d’alguns dels seus nebots i dos amics veïns.

La protagonista de la festa ha agraït el detall i ha recordat alguns episodis de la seva llarga vida com la Guerra Civil, la lluita de la seva generació per la democràcia i l’arribada a Cambrils.

Dolores Balbuena va néixer a Villamartín de Don Sacho (Castilla y León) en una família de 10 germans. Posteriorment va viure a Bilbao, durant la guerra va haver de fugir a Calella de Palafrugell i després va tornar a Bilbao.

Finalment, l’any 1987 es va traslladar a viure a Catalunya. A Cambrils ha esta una persona molt activa i de seguida es va involucrar en el seu barri. Va ser una de les fundadores de la comunitat de veïns de la Llosa.

Temas

Comentarios

Lea También