Más de Tarragona

Campanades per la pau a Tarragona per acomiadar l'any

"Campanades per la Pau" és un acte que es du a terme simultàniament a tot Catalunya, també es va fer a Reus, Guissona, Sant Feliu o les Borges Blanques

Jordi Cabré

Whatsapp
El toc es va fer des de la catdral de Tarragona. Foto: DT

El toc es va fer des de la catdral de Tarragona. Foto: DT

Ahir al matí com fa més de 25 anys, a les 12 del migdia, a la Catedral de Tarragona, la "Confraria de Campaners i Carrillonistes de Tarragona", i amics van fer repicar les Campanes per la Pau al Món. En Cristofol Conesa (President de la Confraria) abans de donar sortida al repic de campanes va fer un crit per la Pau al món i desitjant un bon any nou. També amb la presència d'en Jordi Cervello (President de l'associació de Campaners de Catalunya) que també van fer un discurs emocionant en finalitzar l'acte i amb presència d'en Joaquim Nin (Secretari General de Presidència i exdelegat de la Generalitat a Tarragona).

"Campanades per la Pau" és un acte que es du a terme simultàniament a tot Catalunya, per la Pau al món. En aquesta repicada hi participaran altres grups de Campanes com els de Reus, Guissona, Sant Feliu o les Borges Blanques d'entre altres i que es fa extensiva a altres a afegir-se.

Temas

  • TARRAGONA

Lea También