Campdepadrós: “Aquestes eleccions van de retornar el president Puigdemont al lloc que li pertoca'

Presentada la candidatura de Junts per Catalunya aquesta tarda a Tarragona.

30 noviembre 2017 19:24 | Actualizado a 30 noviembre 2017 19:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La candidatura de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona s’ha presentat aquesta tarda amb una fotografia del conjunt de la llista que s’ha fet a la Plaça Imperial Tàrraco amb la Rambla Nova, escenari de les últimes càrregues policials del passat 1 d’Octubre.

El cap de llista de JuntsxCAT, Eusebi Campdepadrós, ha recordat que aquestes eleccions tenen l’objectiu clar de “restaurar la legalitat i la normalitat institucional” i de “retornar al Molt Honorable President, Carles Puigdemont, al lloc on li pertoca”, així com a “tot el govern il·legítimament destituït pel 155”.

En conseqüència, Campdepadrós ha volgut deixar clar que aquestes eleccions “van de derrotar al 155 i a tots els partits que li han donat suport: a la dreta del PP; a l’ultradreta de Ciutadans i als no sé ben bé que són ja del PSC, que han arreplegat les misèries econòmiques d’Unió Democràtica i les misèries morals de Societat Incivil Catalana”.

Per la seva banda, la número 2 de la llista, Teresa Pallarès, ha reconegut que va acceptar incorporar-se a la llista per la “convicció i serenitat que va demostrar el President Puigdemont” i perquè “el projecte és transversal i format per persones que no volem que hi hagi gent a la presó per les seves idees”. Pallarès ha dit que la candidatura de Junts per Catalunya “és la llista de la militància per Catalunya”.

Albert Batet, número 3 de la llista de Tarragona, ha destacat “la màxima transversalitat” de la candidatura, formada per persones “que vénen d’espectres molt diversos des del punt de vista ideològic, de formacions polítiques diferents, de la societat civil, de l’Assemblea, d’Òmnium, del món intel·lectual i de l’empresa”.

Hèctor López Bofill, en el novè lloc, ha dit que “el primer acte de sobirania per fer efectiva la República és votar massivament per restablir el President i el govern”. També han parlat Mònica Sales i Pere Grau, quarta i cinquè de la candidatura.

Comentarios
Multimedia Diari