Más de Tarragona

Cinc comarques tarragonines en prealerta del pla Infocat davant l'elevat risc d'incendis

Protecció Civil demana que s'extremin les precaucions en les activitats a l'entorn de zones forestals

ACN

Whatsapp
Un incendi a l'Espluga, la setmana passada. Foto: DT

Un incendi a l'Espluga, la setmana passada. Foto: DT

Protecció Civil ha activat aquest dijous la prealerta del Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya Infocat davant l'elevat risc d'incendis forestals que afecta a diverses comarques de ponent, del centre i del sud del país. El perill de focs forestals s'ha incrementat, entre d'altres factors, com a conseqüència de les altes temperatures dels últimes dies i també previstes pel dia d'avui conjuntament amb l'entrada de vent i baixada d'humitat. Protecció Civil indica que la prealerta del pla Infocat es pot prolongar durant els propers dies i demana que s'extremin les precaucions en les activitats a l'entorn de zones forestals.

El vent, tot i que no superarà els llindars d'intensitat de perill, sí podria donar cops de 40 i 50 km/h, segons el Servei Meteorològic.

Les comarques que presenten un risc molt alt d'incendis forestals són Garraf i Alt Penedès, Bages, Anoia, Noguera, Baix Penedès, Conca de Barberà, Alt Camp, Tarragonès i Baix Camp. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de calor que aquest dijous afecta tot el litoral i prelitoral de les Terres de l'Ebre, de Tarragona i de Barcelona així com al Vallès Oriental.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También