Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Concert d'orgue aquest dissabte a la Catedral de Tarragona

Anirà a càrrec d’Andrés Cea, format a la Schola Cantorum de Basilea i actualment professor d’orgue al Conservatori Superior de Música de Sevilla

Diari de Tarragona

Whatsapp
Andres Cea actúa el sábado 2 de junio a las 20.30 horas en la Catedral de Tarragona. FOT: DT

Andres Cea actúa el sábado 2 de junio a las 20.30 horas en la Catedral de Tarragona. FOT: DT

Aquest dissabte 2 de juny a les 20.30 h. a la Catedral de Tarragona tindrà lloc el tercer concert del XIV Festival d’Orgue de Tarragona. Els dos primers concerts van ser d’un al nivell artístic i van anar a càrrec del prestigiós Joan Paradell, organista titular de la Capella Musical Pontifícia Sixtina del Vaticà, i del jove mallorquí Pedro Aguiló, organista de l’església de Sant Miquel de Palma. Ambdós van fer un repertori variat i reeixit que va gaudir de la satisfacció del públic, i que van posar de relleu la magnífica sonoritat de l’orgue de la catedral.

El proper concert aquest dissabte 2 de juny anirà a càrrec d’Andrés Cea, format a la Schola Cantorum de Basilea i actualment professor d’orgue al Conservatori Superior de Música de Sevilla.

Gaudeix de gran reconeixement en la interpretació de la literatura hispànica per a orgue, tenint especial interès en els aspectes relacionats amb els instruments històrics de teclat. Ens interpretarà obres de D. Buxtehude, J. B. Cabanilles i J. S. Bach.

El festival clourà el dissabte 16 de juny amb el concert que ens oferirà Bartomeu Mut, professor d’orgue en el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i organista titular de la Catedral de Mallorca.

A part de la seva tasca concertística i docent, cal destacar la seva coordinació en projectes de restauració d’orgues històrics, a Mallorca, una de les zones d’Europa amb més volum d’instruments antics.

Es poden adquirir les entrades per tarracoticket (internet) o a les taquilles del teatre Tarragona (dimecres d'11 a 13h. i dijous i divendres d'11 a 13h. i de 17 a 19 h.) o una hora abans del concert a la mateixa catedral. Els preus de l'entrada són: 8 € (anticipada), 10 € (taquilla catedral), 4 € menors de 16 anys i abonament als 4 concerts 27 €.

Temas

Comentarios

Lea También