Concert d'orgue aquest dissabte a la Catedral de Tarragona

Anirà a càrrec d’Andrés Cea, format a la Schola Cantorum de Basilea i actualment professor d’orgue al Conservatori Superior de Música de Sevilla

31 mayo 2018 16:31 | Actualizado a 01 junio 2018 15:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dissabte 2 de juny a les 20.30 h. a la Catedral de Tarragona tindrà lloc el tercer concert del XIV Festival d’Orgue de Tarragona. Els dos primers concerts van ser d’un al nivell artístic i van anar a càrrec del prestigiós Joan Paradell, organista titular de la Capella Musical Pontifícia Sixtina del Vaticà, i del jove mallorquí Pedro Aguiló, organista de l’església de Sant Miquel de Palma. Ambdós van fer un repertori variat i reeixit que va gaudir de la satisfacció del públic, i que van posar de relleu la magnífica sonoritat de l’orgue de la catedral.

El proper concert aquest dissabte 2 de juny anirà a càrrec d’Andrés Cea, format a la Schola Cantorum de Basilea i actualment professor d’orgue al Conservatori Superior de Música de Sevilla.

Gaudeix de gran reconeixement en la interpretació de la literatura hispànica per a orgue, tenint especial interès en els aspectes relacionats amb els instruments històrics de teclat. Ens interpretarà obres de D. Buxtehude, J. B. Cabanilles i J. S. Bach.

El festival clourà el dissabte 16 de juny amb el concert que ens oferirà Bartomeu Mut, professor d’orgue en el Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i organista titular de la Catedral de Mallorca.

A part de la seva tasca concertística i docent, cal destacar la seva coordinació en projectes de restauració d’orgues històrics, a Mallorca, una de les zones d’Europa amb més volum d’instruments antics.

Es poden adquirir les entrades per tarracoticket (internet) o a les taquilles del teatre Tarragona (dimecres d'11 a 13h. i dijous i divendres d'11 a 13h. i de 17 a 19 h.) o una hora abans del concert a la mateixa catedral. Els preus de l'entrada són: 8 € (anticipada), 10 € (taquilla catedral), 4 € menors de 16 anys i abonament als 4 concerts 27 €.

Comentarios
Multimedia Diari