Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Constituïda la Taula de Salut Comunitària de la Conca de Barberà

El següent pas és el de la creació de la Xarxa Comunitària de Salut

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la primera reunió de la Taula de Salut Comunitària de la Conca de Barberà

Imatge de la primera reunió de la Taula de Salut Comunitària de la Conca de Barberà

En un acte celebrat el passat dijous 26 d'abril, es constituïa per primer cop la Taula de Salut Comunitària de la Conca de Barberà. La cita era presidida pel conseller de l'Àrea de Benestar Social de la Conca de Barberà, Magí Trullols, per la tècnica de salut de l'Institut Català de la Salut (ICS), Cinta Daufí, i per la directora de l'Equip d'Atenció Primària (EAP) de Montblanc, Raquel Girona.

Aquesta nova formació suposa un pas endavant en el projecte de salut comunitària que s'està portant a terme a Montblanc i que pretén que, en última instància, es pugui crear una Xarxa Comunitària de Salut, en la que hi participaran més entitats com associacions de veïns, associacions de dones, associacions d'ex-alcohòlics, entitats esportives, etc.

Durant l'acte, la directora de l'EAP de Montblanc, Raquel Girona, explicava que aquesta xarxa "permetrà obtenir un diagnòstic de salut comunitària quantitatiu i qualitatiu, a partir del qual es dissenyaran els plans d'acció més adients".

També van estar presents en l'acte de constitució de la Taula de Salut Comunitària altres professionals de l'EAP, dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Conca, i dels Mossos d'esquadra de Montblanc, entre d'altres.

Temas

Comentarios

Lea También