Cremades de segon grau a un avi dels Garidells en un incendi d'aquest matí

Els veïns han avisat al telèfon d'Emergències 112 després de veure com sortia fum d'una casa de la urbanització La Font de la Roca, d'aquesta localitat de l'Alt Camp

19 mayo 2017 16:40 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un avi, entre 70 i 80 anys, ha estat traslladat aquest matí fins a l'Hospital de la Vall d'Hebron després de patir cremades severes de segon grau a la cara, el cap i a les mans, segons ha pogut saber el Diari. L'avís al telèfon d'Emergències 112 l'han donat els veïns del carrer B de la urbanització La Font de la Roca, que han visto com sortia fum de la primera planta d'una de les cases.

Els bombers han apagat el foc ràpidament i han extret a la víctima al carrer. El primer diagnòstic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ja ha vist que les cremades eren greus i que el pacient s'havia de traslladar fins a Barcelona, concretament a la Unitat de Cremades de la Vall d'Hebron.

Els bombers han apagat el foc, han ventilat la primera planta i han visto com part del mobiliari del menjador havia quedat afectat per les flames i les altes temperatures.

El pacient està greu i en pronòstic reservat, han afegit fonts mèdiques.

Comentarios
Multimedia Diari