David Guapo i Blaumut, actes centrals de la Festa Major de la Pobla de Mafumet

La celebració en honor a la Mare de Déu del Lledó tindrà lloc del 20 de gener al 4 de febrer

08 enero 2018 17:24 | Actualizado a 08 enero 2018 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Nadal ja és història i, a La Pobla de Mafumet, serà recordat pels seus habitants degut a la gran varietat i qualitat d’actes que hi ha tingut lloc en el marc d’aquestes dates tan assenyalades. Els més petits de cada casa han pogut gaudir de valent amb les diferents propostes. En aquest sentit, el regust final de les celebracions nadalenques és immillorable, tota vegada que la cavalcada dels Reis Mags i els posteriors parlaments de Ses Majestats van ser seguits de manera multitudinària pels pobletans, la tarda del passat divendres.

La rua va estar acompanyada en tot moment per una gran quantitat de públic que, a més, va poder gaudir amb els diferents personatges d’animació, així com de la banda musical que va amenitzar la desfilada fins arribar al jardí del Pavelló. Un cop allí i davant del nombrós públic que va omplir l ’espai, Ses Majestats van oferir unes paraules al poble i, molt especialment, als infants pobletans, que contemplaven ben atents i bocabadats l’extraordinària visita reial.

Igualment sorpresos i satisfets van quedar grans i petits al matí del passat divendres, gràcies a l’espectacle musical 'Toy Musical the Story', que va omplir el Casal Cultural d’un públic de caire familiar. A través de la coneguda nissaga cinematogràfica, l’espectacle va convidar els espectadors a reflexionar i entendre que una joguina no mor mai i que pot fer feliços a molts nens.

Finalment, el Nadal es va acomiadar de La Pobla el dissabte, amb la celebració de la Missa de Reis. D'aquesta manera es va posar el punt i final a un programa d'actes que ha aplegat més d'una quarantena d'actes lúdics, tradicionals i religiosos.

Ara, els habitants de La Pobla enceten el nou any amb la mirada posada en la següent i propera celebració; la Festa Major en honor de la patrona del municipi, la Mare de Déu del Lledó. del 20 de gener al 4 de febrer, els pobletans tindran l’oportunitat de gaudir de fins a 23 propostes per a tots els gustos: música i ball, esports, litúrgia, solidaritat, activitats infantils i, fins i tot, també amb dues actuacions destacades: les de l’humorista David Guapo, que presentarà el seu darrer espectacle, “#quenonosfrunjanlafiesta 2.0”.

La cita tindrà lloc el dissabte 20 de gener, a les 10 hores, al Casal Cultural, i s’ofereix a un preu de 5 €. Les entrades estaran disponibles els dies 9 i 10 de gener, per als habitants empadronats a La Pobla, i els dies 11 i 12 de gener per al públic en general.

D’altra banda, el cartell d’artistes de renom es veurà completat amb l’actuació de Blaumut, el 27 de gener a les 21.30 hores. La reconeguda banda està presentant el seu quart treball discogràfic, “Equilibri”, en un espectacle que a La Pobla tindrà un preu per entrada de 5 €. Els veïns empadronats podran adquirir-les els dies 15 i 16 de gener, mentre que el públic en general podrà obtenir les seves localitats el 17 i 18 de gener.

Finalment, el programa de la Festa Major d’hivern inclourà clàssics imprescindibles d’aquesta celebració, com són el festival de màgia ‘Abraca... Pobla!’ (20 i 21 de gener), que enguany arriba a la seva sisena edició, la tradicional visita al monòlit de la Mare de Déu del Lledó (27 de gener) o el concert solidari que Vergüenza Ajena oferirà el 21 de gener, i que recaptarà fons per a finalitats benèfiques.

Tot plegat es veurà completat amb els correfocs, la cercavila i la timbalada, així com amb les trobades de vehicles clàssics i d’intercanvi de plaques de cava, a més d’altres propostes que configuraran el programa d’actes de la Festa Major d’hivern 2018 a La Pobla de Mafumet.

Comentarios
Multimedia Diari