Demà dimarts, campanya de donació de sang al Recinte Firal de TGN

Després de l’èxit de la campanya del 27 de març, s’han obert més de 120 places per donar sang el 7 d'abril

06 abril 2020 15:30 | Actualizado a 06 abril 2020 18:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona va demostrar la seva solidaritat i en poques hores es van reservar totes les lliteres disponibles per donar sang a la campanya especial organitzada al Recinte Firal el passat 27 de març.

Per això, el Banc de Sang, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona, han decidit repetir un dia més la donació en aquest equipament i programar una nova campanya demà dimarts 7 d’abril, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.

 

Aquests dies, el Banc de Sang anima les persones que es trobin bé de salut a que vagin a donar per mantenir  el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

#JoEmQuedoaCasa

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals.

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d’aquesta setmana, entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.

Comentarios
Multimedia Diari