Demòcrates demana el cessament de Martí Barberà

El diputat Carles Prats creu que “és un error gravíssim incorporar Martí Barberà a un departament clau pel referèndum com és Ensenyament”

02 agosto 2017 11:01 | Actualizado a 02 agosto 2017 11:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El comitè demòcrata de la Regió del Camp de Tarragona ha decidit demanar, aquest matí, el cessament de Martí Barberà com a nou director general del Govern de la Generalitat. Barberà va ser nomenat ahir director general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d'Ensenyament.

Segons la formació independentista -que forma part de la coalició de Junts pel Sí- Barberà "té un llarg recorregut polític contra el procés i l'assoliment de la independència del nostre país. A les darreres comtesses electorals, les del 27 de setembre i a les del 20 de desembre a Corts espanyoles de 2015, Barberà va formar part de la llista d'Unió Democràtica de Catalunya i va encapçalar la llista electoral de la demarcació de Tarragona a la de les eleccions al Congrés de diputats. Conegut pel seu acèrrim anti-independentisme va acusar al president Mas d'impulsar tot el procés de l'Estat propi per mantenir la cadira i el poder i va acusar a Junts pel Sí d'enganyar a la ciutadania, entre d'altres".

El diputat de Junts pel Sí i portaveu Demòcrata a la Regió de Tarragona Carles Prats ha manifestat que “ens preocupa enormement que algú des de dins, a 60 dies de l'1 d'octubre, vulgui dinamitar el projecte sobiranista situant persones en el Govern català que no creuen en el procés d'independència i el referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre, especialment en Departaments clau com és el del Departament d'Ensenyament. Ens preocupa i trobem molt greu que persones com Martí Barberà formin part del consell de direcció del Departament d'Ensenyament, al llarg de les properes setmanes i en cas de la victòria del Sí”. “És per aquests motius exposats que demanem el cessament de Martí Barberà com a Director General del Departament d'Ensenyament” ha conclòs Carles Prats.

Comentarios
Multimedia Diari