Más de Tarragona

Denunciats per consumir droga a la plaça de la Sardana de Sant Pere i Sant Pau

La Guàrdia Urbana també ha multat un per portar un arma blanca i a l'amo del cotxe per tenir la ITV caducada, per anar sense assegurança i per estar aparcat en una zona reservada a minusvàlids

Àngel Juanpere

Whatsapp
Moment de la intervenció policial.

Moment de la intervenció policial.

Una trucada d'un veí de Sant Pere i Sant Pau a Tarragona, que informava que havia un grup de joves consumint droga a prop de la plaça de la Sardana, ha acabat amb diverses denúncies, no solament per droga sinó per infraccions relacionades amb el trànsit.

A més, la Guàrdia Urbana ha trobat droga en una canonada de desguàs de la mateixa plaça, concretament dues bosses amb marihuana i haixix.

Cap a tres quarts de dotze del matí, una persona ha trucat a l'oficina de l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC)de Sant Pere i Sant Pau. Indicava que a la plaça de la Sardana havia un grup de joves consumint substàncies estupefaents.

Inicialment, una patrulla s'ha desplaçat al lloc -posteriorment se n'ha afegit una altra- i ha verificat la informació. Els agents han intervingut la droga i han multat el grup de joves. Un d'ells també ha estat denunciat per portar un arma blanca.

Per la seva part, el propietari del cotxe con estaven també ha estat denunciat per tenir la ITV caducada, per anar sense assegurança i per estar aparcat en una zona reservada a minusvàlids. El turisme ha estat retirat finalment per la grua municipal.

Temas

Comentarios

Lea También