Detingudes dues persones per encendre fogueres al Toll de l'Olla

Els Mossos van trobar dos focs d'esbarjo que encara fumejaven i van denunciar dues persones, que havien acampat a la zona

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la foguera il·legal descoberta pels Mossos. Cedida

Imatge de la foguera il·legal descoberta pels Mossos. Cedida

Els Mossos d'Esquadra van denunciar diumenge dues persones per encendre fogueres no autoritzades. Els agents van anar a primera hora del matí al gorg del riu Brugent, situat al costat de Farena al municipi de Mont-ral (Alt Camp) en el marc del dispositiu de patrullatge per espais naturals protegits.

Aquest patrullatge té per objectiu la protecció del medi ambient i la prevenció d'actes incívics, en especial a causa de la massificació de persones que s'està produint aquest estiu. Els agents van trobar dos focs d'esbarjo que encara fumejaven i van denunciar dues persones, que havien acampat a la zona.

Els nois havien acampat a la zona. Cedida

Durant la setmana ja s'havien detectat restes de fogueres no autoritzades. La població de Mont-ral està considerada zona d'alt risc d’incendi forestal durant el període comprès entre el 15 de juny i el 15 de setembre. La realització de focs d'esbarjo no autoritzats en terreny forestal pot constituir infracció al Decret de Protecció d'Incendis i a la Llei Forestal de Catalunya.

Temas

  • mont-ral
  • sucesos
  • incendio

Comentarios

Lea También