Detingut per conduir drogat i sense punts després de fugir d'un control dels Mossos a Masllorenç

Denuncien dues vegades en poc més de mitja hora al mateix conductor per conduir sota els efectes de l'alcohol

19 mayo 2017 22:32 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Barcelona de 28 anys que conduïa sota els efectes de les drogues i amb el permís de conduir suspès per manca de punts. El passat 13 de juny, el jove va obviar un control policial ubicat a la C-51 a Masllorenç (Baix Penedès) i va donar-se a la fuga. Els Mossos van posar en alerta altres dotacions properes, que el van poder aturar a la T-240 a la Bisbal del Penedès. El conductor va ser detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir de forma temerària i sota els efectes de les drogues, ja que va donar positiu per marihuana. A més, se li va imputar una falta de desobediència greu per no fer cas a les indicacions policials.

D'altra banda, en dos controls d'alcoholèmia que es van realitzar el mateix dia 13 a la carretera C-14, dins del municipi de Salou (Tarragonès) i a la mateixa carretera C-14, a l'altura de Montblanc, els mossos van denunciar dos cops el mateix conductor per donar positiu a les proves d'alcoholèmia.

En el primer control, establert a Salou, va donar positiu amb una taxa de 0.64 mg/l. En aquella ocasió, un conductor substitut es va fer càrrec del vehicle i per aquest motiu va poder marxar del lloc. Trenta minuts després, va ser novament aturat a Montblanc i el conductor va ser sotmès a la prova d'alcoholèmia, que va tornar a resultar positiva amb una taxa de 0.29 mg/l.

Comentarios
Multimedia Diari