Deu ser l'estiu

Tot està inventat. Només cal canviar l'embolcall del caramel o, en aquest cas, del programa

19 mayo 2017 19:03 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

He sortit al balcó i ja comença a fer calor. Jo crec que la primavera s’acomiada a poc a poc. Com està anant la setmana, veïnat? Novetats? Alguna anècdota peculiar per explicar? Planificant les vacances? Algun fet noticiable? Heu anat de boda? Salut, bé? T’estic atabalant amb tanta pregunta? Ets del qui prefereixes que et ‘foti’ el rotllo i m’oblidi de preguntar? Bé, ho parlem quan ens trobem i mirem quin format és el millor per a tots. Estem tot el dia xerrant al carrer.

Et sembla? Mentrestant, continuo anant a cegues, aplicant el criteri #freestyle com a pseudoarticulsita al Diari. Igual que al programa de tele, vaig sense guió ni prompter. Tot el dia xerrant al carrer i al plató?

Què us ve de gust que us expliqui avui? Escolliu: menú o carta? O voleu que us expliqui el que tinc avui d’especial?

En el meu cas, el menú sempre comença amb l’entrant, una notícia que trempa i és novetat. Els plats principals són temes que arrossego de fa dies. I de postres? Us proposo fer cafè directament per tal de continuar transmetent energia.

Si voleu la carta, doncs digue’m quin barret vols que em posi. En tinc varis. El de productor? Presentador? Wedding planner? Creatiu? Project Manager? El d’amic? El de liante?

Preguntes sense resposta?

O tens ganes de saber quelcom nou i que poden ser petits #spoilers del que estic tramant o m’he fet ressò a nivell professional?

Aviat us explicaré què tramen el Naxo, Collado i Xavi (1). Però abans hauré de demanar doble pàgina al Diari, perquè és un pèl llarg, l’assumpte. Mentrestant si passeu pel Fòrum 17, el Jordi us en farà quatre cèntims.

La sorpresa que tinc preparada per a l’últim programa del Carles Cortés? Riurem molt! (2) Voleu saber qui ha guanyat la cançó de l’estiu? Un total de 13 propostes vam rebre. Potser et sona el grup (3). Per cert, divendres tota la tarda a Valls. Espectacular el terrat (4). Gràcies, Rafel, i també sopar a tu, Anna. M’han proposat presentar i fer un guió per a una jornada d’emprenedors (5). Estic en blanc encara. O voleu que ús expliqui com serà el programa d’estiu? (6)

***

Farà un temps vaig participar en una formació a Gestmusic. Gràcies, Laia i Marta. Sí, la productora creadora de continguts com: Crónicas marcianas, Tu cara me suena, Tú sí que vales, OT i molts més.

Ara possiblement passeu pàgina sabent aquesta dada. Aplicareu el mateix criteri que quan veieu un programa d’aquests, que ràpidament canvieu de canal? Keep calm, veïnat! Us cito aquesta vivència per citar el que deia el Tinet Rubira, creador d’aquests saraus televisius: «Tot estava inventat». Que l’únic que s’ha de fer és canviar l’embolcall del caramel (del programa). Compareu Tu cara me suena amb Lluvia de Estrellas, programa musical amb caracterització dels cantants que imiten, i un jurat. En el primer cas amb celebrities, i el segon anònims.

Mentrestant, Òscar Cornejo, que va nèixer a Bonavista i és productor executiu de programes com Sálvame, té la capacitat de crear nous embolcalls i caramels. I de Buenafuente què us puc dir? Us recomano posar al buscador de Youtube «Buenafuente TEDx». #Hopeta. I sobretot els apunts del Ferran Adrià que van prendre al Celler de Can Roca: incorrecció, risc i llibertat.

Avui, demà i demà passat

En el darrer capítol us vaig proposar el repte que tots plegats diguem en veu alta què volem fer demà i demà passat. Però abans us vull explicar que fa disset anys vaig fer selectivitat per obligació. Lo meu no és fer colzes... Em formo millor amb l’acció. Volia fer un cicle superior de producció de ràdio, TV i espectacles però la demanda era superior a l’oferta a l’escola pública. I vaig acabant estudiant Turisme i Oci a Vila-seca.

Disset anys després puc dir que he produït espectacles variats, alguna cosa de ràdio, i des de fa nou mesos estic ideant i presentant un magazín, com bé saps. I experiències com la producció de cap d’any, a destacar. Per cert, sort als qui s’examinen aquests dies.

Demà:

- Participa.cat (1)

- Un missatge de la competència (2)

- Jarks Oficial (3)

- Portal 22 , Valls (4)

- 21/06 (5)

- De dimarts a divendres 25 minuts amb Joana Zapata (6)

Demà passat:

- Continuar produint idees i projectes amb un col·lectiu i tenir la capacitat de sorprendre’m.

Avui:

- Visualitzant la carrera professional de tres referents : Tinet, Corenejo i Buenafuente.

Comentarios
Multimedia Diari