Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dimiteix el cap de colla dels Xiquets de Tarragona

Sergi Feijoo deixa el capdavant dels de la camisa ratllada

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu de  Sergi Feijoo, fins ara cap de colla dels Xiquets de Tarragona. Cedida

Imatge d'arxiu de Sergi Feijoo, fins ara cap de colla dels Xiquets de Tarragona. Cedida

Divendres al vespre, el que fins ahir era cap de colla dels Xiquets de Tarragona, abans d'assaig va comunicar a la colla que deixava el càrrec de cap de colla.

Els motius pels quals va decidir deixar el càrrec era que no es veia com el líder necessari per a dur la colla als objectius que s'havien plantejat.

Prèviament, ho va comunicar a la Junta Directiva, que durant el dia d'ahir va sondejar a diverses persones de la colla per a poder dirigir la formació del carrer de Santa Anna.

Finalment Jordi Suriñach i Oriol Falguera seran els que d'ara fins a final de temporada estaran al capdavant dels Matalassers.

Tot i el cop d'efecte, l'assaig d'ahir al vespre no va patir cap alteració i fins i tot van fer una prova de 4de9 amb folre que, segons veus de la colla, era una de les millors de la temporada.

Els objectius ara endavant dels Xiquets són completar la Tripleta Màgica i poder tornar a assolir el nivell que els pertoca com a colla de 9.

Temas

Comentarios

Lea También