Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Dow fa una aturada tècnica de la seva planta d'etilè

L'empresa està posant en marxa la unitat, un procès que durarà aproximadament 48 hores i durant el qual s'ha de fer ús de la torxa

Diari de Tarragona

Whatsapp
Centro de producción de Dow Chemical en el Polígono Sur del polo petroquímico de Tarragona, en una imagen de archivo.

Centro de producción de Dow Chemical en el Polígono Sur del polo petroquímico de Tarragona, en una imagen de archivo.

Avui dimecres dia 15 de novembre a les 8:05 hores, s’ha produït una incidència de subministrament elèctric a la planta d'etilè de Dow. Com a conseqüència, s’ha aturat la unitat de producció d’etilè ubicada a La Pobla de Mafumet/Perafort.

En aquests moments estem començant el procés de posada en marxa de la unitat, per tal d’assolir de nou la situació de funcionament normal. Aquest procés tindrà una durada aproximada de 48 hores.

Durant aquest període farem ús de la torxa, essent part del procés fins que el cracker arribi al seu ritme normal de funcionament.

Preguem disculpin les possibles molèsties causades durant l’episodi de torxa i la posterior posada en marxa de la planta.

Les torxes del complex industrial formen part dels sistemes de seguretat de les plantes i és habitual que funcionin durant processos de parada i/o anomalies de procés.

Temas

Comentarios

Lea También