Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Concurs de Focs Artificials de Tarragona, del 3 al 6 de juliol

L'edición número 29 del Concurs de Focs ha escollit entre les 12 propostes presentades

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Ajuntament de Tarragona

FOTO: Ajuntament de Tarragona

La 29a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona se celebrarà, com ja és tradició, el primer cap de setmana de juliol, del dimecres 3 al dissabte 6.

D’entre un total de 12 propostes presentades, les pirotècnies escollides per participar al Concurs han estat: Pirotècnia Esteban Martín (Granada), Pirotècnia Alpujarreña (Granada), Pirotècnia del Mediterráneo (València) i Pirotècnia Aquarêve Artificie (França).

Un any més, l’Associació de Restaurants de la Part Alta organitzarà els Sopars sota els Focs

La consellera de Cultura i Festes, Begoña Floria, ha destacat que “el concurs internacional de focs ja és una cita destacada en el nostre calendari cultural que ens connecta amb la nostra tradició de foc i reforça la nostra identitat mediterrània”.

Un any més, l’Associació de Restaurants de la Part Alta organitzarà els Sopars sota els Focs i també Tac 12 oferirà en directe totes les jornades del Concurs amb unes retransmissions de caràcter divulgatiu que comptaran amb veus d’especialistes i del públic present a la platja del Miracle.

Aquest matí de dimecres s’ha realitzat el sorteig de l’ordre d’actuació de les pirotècnies participants amb el següent resultat:

  • Dimecres 3 de juliol : Pirotècnia Esteban Martin
  • Dijous 4 de juliol : Pirotècnia Alpujarreña
  • Divendres 5 de juliol: Pirotècnia del Mediterraneo
  • Dissabte 6 de juliol: Aquarêve Artificie 

Temas

Comentarios

Lea También