Más de Tarragona

El Concurs de Focs Artificials de Tarragona, del 3 al 6 de juliol

L'edición número 29 del Concurs de Focs ha escollit entre les 12 propostes presentades

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Ajuntament de Tarragona

FOTO: Ajuntament de Tarragona

La 29a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona se celebrarà, com ja és tradició, el primer cap de setmana de juliol, del dimecres 3 al dissabte 6.

D’entre un total de 12 propostes presentades, les pirotècnies escollides per participar al Concurs han estat: Pirotècnia Esteban Martín (Granada), Pirotècnia Alpujarreña (Granada), Pirotècnia del Mediterráneo (València) i Pirotècnia Aquarêve Artificie (França).

Un any més, l’Associació de Restaurants de la Part Alta organitzarà els Sopars sota els Focs

La consellera de Cultura i Festes, Begoña Floria, ha destacat que “el concurs internacional de focs ja és una cita destacada en el nostre calendari cultural que ens connecta amb la nostra tradició de foc i reforça la nostra identitat mediterrània”.

Un any més, l’Associació de Restaurants de la Part Alta organitzarà els Sopars sota els Focs i també Tac 12 oferirà en directe totes les jornades del Concurs amb unes retransmissions de caràcter divulgatiu que comptaran amb veus d’especialistes i del públic present a la platja del Miracle.

Aquest matí de dimecres s’ha realitzat el sorteig de l’ordre d’actuació de les pirotècnies participants amb el següent resultat:

  • Dimecres 3 de juliol : Pirotècnia Esteban Martin
  • Dijous 4 de juliol : Pirotècnia Alpujarreña
  • Divendres 5 de juliol: Pirotècnia del Mediterraneo
  • Dissabte 6 de juliol: Aquarêve Artificie 

Temas

Comentarios

Lea También