Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Gotim estrena el vídeo de temporada

Whatsapp
La Societat Coral El Gotim va permetre recuperar el llegat de la històrica entitat del Cor El Raïm. Foto: DT

La Societat Coral El Gotim va permetre recuperar el llegat de la històrica entitat del Cor El Raïm. Foto: DT

La Societat Coral El Gotim de Llorenç del Penedès tornarà a cantar demà diumenge de Pasqua a les Caramelles pels carrers del poble. I com fa unes temprades, l’any l’obren de Caramelles amb un vídeo. En aquesta ocasió els cantaires es preparen al vestuari com si fos un equip de futbol.

La Societat Coral El Gotim va ser fundada fa tres anys per un grup de joves del municipi. L’objectiu va ser recuperar el llegat del Cor El Raïm, l’històric cor de Clavé del municipi que va posar fi a la seva activitat fa uns vint anys.

A Bilbao

L’entitat, formada per una trentena de coristes amb faixa, armilla i barretina musca actuen sempre per Caramelles. Ja han actuat a Bilbao representant Catalunya a la seva Setmana Gran i tenen actuacions previstes aquesta primavera més enllà de Llorenç.

Amb la recuperació de l’esperit del que va significar per a Llorenç el Cor El Raïm, la nova entitat ol garantir una de les tradicions arrelades al municipi i incorporar nous components. La Societat Coral El Gotim cantarà diumenge de Pasqua al costat de dues corals del poble més, la Coral Infantil Rossinyols i la Coral Harmonia.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También