El Morell arranja carrers i voreres en mal estat

En les pròximes setmanes es clouran tant el pla de renovació com el de senyalització, que s’han anat desenvolupant per fases

08 febrero 2019 11:19 | Actualizado a 08 febrero 2019 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les obres d'asfaltat de l'avinguda Camí de Reus, entre l'avinguda de la Pau i el carrer Barranc de les Bruixes, i d’un tram de la rambla Pau Casals, només a la banda del Centre de Serveis per a la Gent Gran, han començat aquest passat dilluns. Es tracta de dos punts del municipi en què el ferm es trobava en mal estat, i s'ha considerat que calia renovar-lo.

Els treballs s'han acabat aquesta setmana, i per tal que es puguin desenvolupar amb normalitat no es podrà aparcar en aquests carrers, i els veïns que hi tinguin l'accés als seus aparcaments i necessitin utilitzar els seus vehicles, els hauran de retirar amb previsió.

Des de la regidoria d’Urbanisme, que tira endavant aquestes tasques d’asfaltat, ben aviat s’engegaran també les darreres actuacions tant del pla per a la renovació i conservació de voreres com del de senyalització.

Pel que fa al primer, que va arrencar el febrer de 2017, ara s’arranjaran pràcticament mil metres quadrats de voreres que actualment només tenien una base de formigó, a les quals es posarà panot “per tal que siguin més resistents i, sobretot, més còmodes a l’hora de transitar-hi”, remarca la regidora Susanna Ferré.

Uns treballs que es materialitzen en quatre zones: a l’avinguda Camí de Reus i el carrer Gaudí; la plaça Francesc Macià, el carrer Escoles Noves, l’avinguda de la Pau i el carrer de la Sardana; l’àrea de les naus Parés i la benzinera; i a la zona de les Moreretes, el carrer Àngel Guimerà i el carrer Ramon Llull.

Referent a la senyalització, es desenvoluparà la quarta i última fase d’un pla que es va iniciar el novembre de 2016, amb l’objectiu de continuar treballant per a garantir la màxima comoditat i seguretat viària en la mobilitat dels morellencs, sigui a peu o en qualsevol mena de vehicle. Així, es posarà o es millorarà la senyalització tant horitzontal –pintura– com vertical en punts on és deficient o no n’hi ha.

Comentarios
Multimedia Diari