Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Morell es rendeix a la màgia del Mag Lari

300 persones van omplir el Teatre-Auditori per veure l'espectacla Dlce Vita

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Mag Lari, a l'escenari del Teatre-Auditori del Morell.

El Mag Lari, a l'escenari del Teatre-Auditori del Morell.

Aquest diumenge dia 4 de març, la màgia ha estat la protagonista del Teatre-Auditori del Morell.

Amb la platea plena a vessar d’un públic amb ganes de passar-ho bé, el Mag Lari ha presentat un espectacle que combina humor, màgia i molta diversió. Després dels èxits aconseguits amb els seus anteriors espectacles, el Mag Lari ha tornat a sorprendre amb la seva nova proposta, en aquesta ocasió al Morell.

A les 6 de la tarda, el mediàtic mag ha pujat sobre l’escenari del Teatre-Auditori morellenc per a presentar Dolce Vita, un show àgil en què l’ironia està directament lligada als tòpics italians més simpàtics.

I és que Dolce Vita és un espectacle de màgia amb aroma italià fruit de la inspiració combinada del clàssic del cinema de Fellini, “La Dolce Vita”, i del hit musical de Ryan Paris.

Amb més de 300 persones de públic, el Mag Lari ha deleitat al públic morellenc amb un repertori de jocs de mans ambientats en paisatges de la bella Itàlia. Música, llums i un vestuari treballat han fet que el Mag Lari desbordés amb la seva manera de fer màgia i el públic vibrés i participés. Al Teatre-Auditori, tant grans com petits s’han entregat davant les habilitats d’aquest mag i showman televisiu.

Després de la màgia, l’oferta de la temporada teatral del Morell fa un canvi notable de registre amb Mala Broma. El proper 17 de març, els televisius Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz ens presentaran una comèdia negra en la què uns amics es retroben després de 20 anys.

Temas

  • El Morell

Comentarios

Lea También