El PDeCAT demana una solució immediata a les aigües fecals d’un bloc de Riu Clar

El portaveu del PDeCAT, Dídca Nadal, recorda que el veïnat fa quatre mesos que conviu amb l’aigua bruta

12 octubre 2018 12:29 | Actualizado a 26 octubre 2018 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha registrat una sol·licitud a l’àrea d’Alcaldia on reclama la solució urgent a la filtració d’aigües fecals del bloc número 9 del barri de Riu Clar.

“Fa quatre mesos que els veïns i veïnes conviuen amb aquesta aigua bruta que també ha malmès diversos punts de la instal·lació elèctrica”, ha explicat Nadal, que davant de la greu situació reclama que l’Ajuntament “actuï subsidiàriament per aturar la filtració”.

Un bloque de TGN convive con aguas fecales desde hace 4 meses

El pasado 9 de junio uno de los pisos del bloque 9 de Riu Clar sufrió la rotura de una de las bajantes de aguas fecales. "El piso y el rellano se llenaron de agua sucia que se filtra al piso de abajo", exclama Lola García, presidenta de la comunidad de vecinos.

El portaveu del PDeCAT considera “inacceptable” que l’equip de govern (PSC-PP) “s’hagi desentès totalment de la problemàtica”. “El veïnat va demanar ajuda a l’Ajuntament a principis de juliol i la resposta va ser que el consistori no tenia competència”, ha denunciat Nadal.

Comentarios
Multimedia Diari