El Parc de Nadal de Valls centrarà les activitats en els elements catalans

Els tallers giraran al voltant dels Pastorets, els fanalets per donar la benvinguda als Reis, el tió o el personatge de l´Home dels Nassos

19 mayo 2017 16:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

M. Plana

Els elements més característics del Nadal català seran els grans protagonistes del Parc de Nadal de Valls, que estarà en funcionament del 28 al 31 de desembre (només activitats circenses) i del 2 al 4 de gener (en la seva totalitat) a l’Escola Enxaneta, a l’antic convent del Carme.

Així, els tallers, organitzats per una quinzena d’entitats de la ciutat, giraran al voltant de personatges com els dimonis dels Pastorets, el tió i l’Home dels Nassos, i objectes com els fanalets per donar la benvinguda als Reis d’Orient, les postals nadalenques, l’arbre i les nadales.

Vuit d’aquestes activitats estaran emmarcades en l’àmbit de les arts plàstiques, però també es posarà l’accent en altres disciplines, com és la música o el teatre. Dues activitats més estaran centrades en el món dels jocs, i una tercera en els castells.

Com altres anys, el Parc de Nadal comptarà amb una àrea circense a càrrec de la companyia Passabarret amb activitats per a nens a partir de 5 anys. En aquest espai hi haurà elements de coordinació i manipulació per als més petits, cables d’equilibri, trapezis i malabars.

Els infants de fins a 7 anys sempre hauran d’estar acompanyats d’un adult. A partir dels 8, podran anar sols si presenten una autorització que trobaran al web www.valls.cat o a l’entrada del mateix Parc. Pel que fa a les entrades, el bloc de la vela de circ tindrà un preu d’1 euro. Entrar al Parc mig dia valdrà 2 euros, mentre que passar-hi un dia sencer costarà 3 euros. També hi ha l’oferta de dos dies per 5 euros, o tres dies per 7 euros. Les entrades es podran adquirir a la taquilla del mateix recinte. Les activitats es faran de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.


El material és reutilitzat
Com l’any passat, tot el material que s’utilitzarà en els diversos tallers és reutilitzat. Es tracta de caixes de cartró de cereals, llibres i revistes velles, plàstic rodó de pizzes precuinades o pots de vidre que han portat famílies vallenques als punts de recollida: les escoles de la ciutat i en un estand del Mercat de Nadal.

Comentarios
Multimedia Diari