Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Alerta groga per la intensitat de la pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 15 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 15 de setembre. Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 15 de setembre. Meteocat

Situació general

Cel entre poc i mig ennuvolat en general pel pas de núvols alts que seran més abundants a la tarda. A més, al matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, especialment al sector nord, i a la Catalunya central. A la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu.

Precipitacions

De matinada són probables ruixats dispersos al Pirineu, Prepirineu, litoral central i nord de la Costa Daurada, i no se'n descarten a ponent. A partir del migdia són probables a l'extrem nord del Pirineu i al massís del Port, i a partir del vespre són possibles al sector central del litoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada. Localment podran anar acompanyats de tempesta i de fang. S'acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants en general. A les zones avisades la precipitació podrà ser d'intensitat forta i acumular quantitats abundants de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa; la màxima serà semblant en general i lleugerament més alta al Pirineu i a la meitat nord del litoral. La mínima es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central i entre 18 i 23 ºC a la resta. Màxima entre 21 i 26 ºC al Pirineu, entre 24 i 29 ºC al Prepirineu i l'altiplà central, i entre 27 i 32 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. A partir de la tarda tendirà a empitjorar a zones elevades del terç oest.

Vent

El vent serà fluix i variable fins a mig matí. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat de component sud . A les cotes més elevades del Pirineu hi haurà alguns cops molt forts, sobretot fins a migdia.

Temas

Comentarios

Lea También