Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Alerta groga per vent

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 23 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat arreu fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà d'oest a est i quedarà serè o poc ennuvolat en general; tot i que amb alguns intervals de núvols mitjans i algunes nuvolades, més probables al quadrant nord-est que fins a mitja tarda mantindran el cel localment mig ennuvolat. Independentment, a l'extrem nord del Pirineu estarà cobert durant tota la jornada, i mig o molt ennuvolat a la resta de la serralada.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima pujarà lleugerament. Malgrat tot, la sensació de fred serà acusada a causa del vent, en especial al final del dia, quan la temperatura iniciarà un descens notable. La mínima voltarà entre els -2 i -7 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre - 4 ºC i 1 ºC a la Depressió Central, prelitoral nord, entre -2 i 3 ºC a la resta del prelitoral i litoral nord, i entre 1 i 6 ºC a la resta del país. Per la seva banda la temperatura màxima oscil·larà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu, tret de l'extrem nord on serà notablement més baixa, i entre els 9 i 13 ºC a la resta del Principat.

Precipitacions

A l'extrem nord del Pirineu s'espera precipitació durant tota la jornada, i a partir de mig matí i de manera més aïllada també a la resta del Pirineu i punts del Prepirineu. A més, des de mig matí i fins a mitja la tarda també s'esperen alguns ruixats aïllats a la resta del país, preferentment a la meitat est i al prelitoral, localment en forma de neu granulada. En general la precipitació serà d'intensitat feble o moderada, continuada a l'extrem nord del Pirineu i dispersa o aïllada a la resta. A l'extrem nord del Pirineu nevarà a totes les cotes i a la resta del territori es situarà al voltant dels 600 metres, puntualment per sota. Al vessant nord del Pirineu la nevada serà abundant o localment extremadament abundant a les cotes més altes (més de 50 cm per sobre dels 1500 metres, i més de 80 cm per sobre dels 2000 metres en 24 hores ), mentre que a la resta de l'extrem nord del Pirineu serà poc abundant o abundant. A la resta del país la precipitació serà minsa.

Tendència per a demà

Al vessant nord del Pirineu el cel estarà cobert fins a mitja tarda; a partir de llavors la nuvolositat minvarà i el cel quedarà molt ennuvolat; a la resta de la serralada cel mig o molt ennuvolat al matí, i poc o serè a la tarda. A la resta del territori cel serè o poc ennuvolat en general, si bé de matinada a punts del massís del Port el cel romandrà mig, puntualment molt ennuvolat. A més, a l'extrem nord-est del territori circularan bandes de núvols de nord a sud que localment deixaran el cel poc o mig ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También